Šminka

OVU ŽENU NAZIVAJU GABOROM, ne možete da zamislite kako izgleda u prirodi! Mukarci je vređaju: Ne bih voleo da s tobom završim posle žurke! (VIDEO)

Valerija Voronina je majstor mejkapa, a do te mere je u stanju da promeni lični opis da mnogi ne veruju da je u pitanju ista osoba.

20.11.2022 15:01

OVU ŽENU NAZIVAJU GABOROM, ne možete da zamislite kako izgleda u prirodi! Mukarci je vređaju: Ne bih voleo da s tobom završim posle žurke! (VIDEO)
TikTok-voronina_valeria_

Valerija Voronina je svetsku popularnost stekla ne kao šminkerka već kao osoba koja se najviše transformiše pomoću mejkapa. Nju na TikToku prati čak 3 miliona ljudi, a ima i 100 miliona sviđanja, što je totalno zapanjujuće. Samo jedan njen video ima 2,3 miliona pregleda, a mnogi ljudi su i dalje sumnjičavi da li je u završnoj verziji šminkanja zaista ista osoba ili je reč o prevari. 

Valeriju se na početnom snimku vidi bez trunke šminke, kao sasvim prosečna žena koju bi retko ko zapamtio i da ga okrzne ramenom na ulici. U trenu sledi transformacija i ona se preobražava u pravi zavodnicu koja obara s nogu, pa je o njoj pisao i San.

Što se tiče šminke, odmah se uočava da je u nju uloženo dosta truda, a posebno u ten i konturisanje, dok su oči dobile mačkasti izgled pomoću ajlajnera koji je savršeno iscrtan. Usne su postale senzualne uz crveni karmin kojim su one očigledno i vidno povećane.

To, međutim, nije jedina neverovatna transformacija. Drastičnija promena je ona gde je Valerija dignute kose, nosi dioptrijske naočare i škilji zbog sunca. Ona svesno pravi grimase kako bi transformacija bila što šokantnija. Zubi su joj premazani nečim od čega su crvenkasti, da bi snimak koji potom sledi sve ljude ostavio bez reči.

Kosa joj je savršeno stilizovana, zelene oči došle su do izražaja uz veštačke trepavice, a ostatak mejkapa je fantastičan. Najočiglednija je promena njenog nosa koji na snimcima posle transformacije izgleda mnogo uže.

Taj njen snimak pregledan je blizu 4 miliona puta, a komentari nisu izostali.

- Morala bih da pogledam detaljno kompletan snimak kako se ova žena transformiše šminkom da bih bila sigurna da je to zapravo jeste te ista osoba -

- I dalje tvrdim da nije ista žena na početku i na kraju snimka -

- Ljudi, oči i zubi su totalno identični, ovo jeste ista žena, a nos je konturisan -

- Zašto pojedinci nikako da shvate kolika je zapravo moć šminke -

- Želim da dođem na kurs šminkanja kod tebe, ne interesuje me gde si i koliko košta obuka -

- Ovo je najbolja moguća transformacija koju sam videla u životu, bravo devojko - bile su samo neke od reakcija.

Međutim, Tiktokerka se suočava i sa nekim od veoma pogrdnih komentara u kojima je ljudi nazivaju gaborom, dok muškarci na krajnje neukusan način navode "kako ne bi voleli da sa njom završe u krevetu nakon neke žurke", aludirajući na jutro posle. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)