VIP saveti

ZAVODLJIVO IZDANJE DRAGANE MIĆALOVIĆ, glumica sve pokazala! Ređaju se komentari! (VIDEO)

Mlada glumica još jednom je pokazala zbog čega je mnogi smatraju jednom od najlepših zvezda na domaćoj javnoj sceni.

16.11.2022 14:01

ZAVODLJIVO IZDANJE DRAGANE MIĆALOVIĆ, glumica sve pokazala! Ređaju se komentari! (VIDEO)
Časlav Vukojčić

Iako će se sve žene reći kako vole prirodan izgled i šminku koja nije previše napadna, danas je prava odvažnost pojaviti se u javnosti bez nje. Međutim, mnoge poznate dame koje se redovno neguju ne kriju kako zapravo izgledaju bez mejkapa, pa rado to dele sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Takođe, ima dama koje koristile šminku ili ne, zrače prirodnom lepotom i sasvim je svejedno da li su "zamaskirale" potencijalne nedostatke ili ih pak samouvereno nose.  

Poznata mlada glumica Dragana Mićalović pokupila je simpatije gledalaca igrajući u mnogim domaćim serijama, a njena egzotična lepota i okrugle oči koje su uvek iscrtane alajnerom njen su zaštitni znak. Međutim, čak i kada je totalno našminkana na Draganu smo navikli da to uvek bude diskretno i minimalistički, pa joj velika odstupanja od toga nisu svojstvena. 

Šminkerka Mićalovićeve je na TikToku objavila video-snimak na kom glumica najpre pozira u potpuno prirodnom izdanju, bez šminke i sa razbarušenom kosom. Vidno je da ima lepu i čistu kožu, da vodi računa o sebi i da se neguje. Iako je jednako lepa i u prirodnm izdanju glumica je za potrebe snimanja morala na šminkanje, te je usledila njena potpuna transformacija. 

Zamahujući kosom ona je pokazala kako ju je šminkerka za kratko vreme sredila. Lepo iscrtane oči, sređene obrve, diskretan karmin ali i lepo tonirani puder, Dragani su dali potpuno novi drugačiji izgled.

U drugom videu ona, takođe našminkana, pozira, a na tom snimku je uočljiva neverovatna sličnost sa njenom sestrom Slobodom Mićalović. Uz široki osmeh i bele zube, Dragana se zavodljivo smeškala u kameru i pokazala da je zaista s pravom jedna od najlepših mlađih glumica na našoj sceni. Promenila je i odeću, to jest skinula je kardigan i ostala u atraktivnoj majici koja je u prvi plan istakla njenu ženstvenost.   

- Gaga prelepa -

- Duša moja -

- Gago, pa gde si - pisali su oduševljeni pratioci.

Očigleno je da pored svog anđeoskog izgleda koji poseduje, Dragana zrači i harizmom i unutrašnjom lepotom koja je svima dopadljiva. Pratioci su se pitali zašto glumice nema u serijama u kojima su navikli da je viđaju, te emotikonima izrazili oduševljenje njenim fantastičnim izgledom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)