Ispovesti

PREŠLA SAM OKEAN DA GA VIDIM: A onda sam saznala groznu isitinu!

Ispovest koju je jedna mlada žena podelila sa čitavim svetom o tome kako je bila uverena da je pronašla muškarca svog života, izaziva jezu.

07.11.2022 21:01

PREŠLA SAM OKEAN DA GA VIDIM: A onda sam saznala groznu isitinu!
Foto : Shutterstock

U potrazi za ljubavlju i upoznavanjem novih ljudi, mnogi se odlučuju za korišćenje raznih aplikacija onlajn i tako pronađu životne partnere. Ipak, postoji i ona druga strana, te se dešava da neki ne procene dobro situaciju pa dožive razočaranje. Jedna zaljubljena žena iz Amerike zatražila je savet od stručnjakinje objasnivši kako je i njena veza sa sadašnjim partnerom počela preko interneta. Ona u srednjim tridesetim, on na pragu pete decenije. Na prvi pogled idilično, činilo se da su se dobro razumeli i bili kompatibilni. Veza je funkcionisala u neprekidnim putovanjima kako bi se videli i pružili ljubav jednom drugom.

Međutim, žena koja preko britanskog portala San sa čitavim svetom želela da otkrije šta joj se zapravo dogodilo, otkrila je i da je u jednom trenutku ipak odlučila da dođe kod svog dragog u Englesku kako bi bili bliže jedno drugom.

Ipak, dolaskom u novu sredinu ona se suočila s novim iznenađenjima. Naime, sestra o kojoj je partner pričao zapravo je bila njegova bivša sa kojom je on još u braku. Razumljivo, bila je razočarana tim saznanjem i u vellikoj dilemi šta joj je činiti.

Nakon mnogih njegovih ubeđivanja, žena je odlučila da ipak ostane tu iako je videla da nešto nije u redu. Uprkos tome što joj je partner govorio kako je sve u redu i da su sada samo dobri prijatelji, žena je i dalje bila zabrinuta.

shutterstock.com

Partner ju je ubeđivao da je među njima i dalje sve u redu, ali ona je bila zabrinuta

Uz to, kako je priznala, ona je shvatila da je možda napravila veliku grešku. Zatražila je savet od stručnjakinje koja je rekla da je u potpunosti razume, te da bi se svaka žena osećala poput nje - izdano. Pored toga osvrnula se na to kako je ona morala da menja sredinu i da se prilagođava tom muškarcu zbog lubavi. On, s druge strane, to očigledno nije znao da ceni. Stručnjakinja je zato istakla da je poverenje temelj svake zdrave i srećne veze i da žena treba da razmisli o tome da li ga u njenoj vezi ima.

- Ako ne možete da verujete ovom čoveku, apelovala bih na vas da razmislite o okončanju veze jer nemate obavezu da ostanete - zaključila je psihološkinja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)