Kuce

KUPILA JE MALOG, PUFNASTOG BELOG PSA: Verovala je da će ostati takav, ali ono u šta se pretvorio u samo nekoliko meseci ju je prenerazilo! (FOTO)

Žena je preko interneta kupila štene i kako priznaje, nije tražila potvrdu njegovog porekla, što se ispostavilo kao velika greška.

04.06.2023 13:01

KUPILA JE MALOG, PUFNASTOG BELOG PSA: Verovala je da će ostati takav, ali ono u šta se pretvorio u samo nekoliko meseci ju je prenerazilo! (FOTO)
Pritcreen Tik Tok/princessfarihaahmed

Tiktokerka koja se na mrežama predstavlja kao @princessfarihaahmed kupila je preko interneta malo, preslatko belo pufnasto štene. Odmah se zaljubila u njega i nije od odvajala od ljubimica. Štene je spavalo s njom u krevetu, vodila ga je svuda sa sobom, čak i u samoposlugu, gde je mirno sedelo u kolicima dok je ona obavljala kupovinu.

Međutim, sve se promenilo kako je štene počelo da raste i postajalo sve veće i strašnije.

Ispostavilo se na kraju da uopšte nije u pitanju pas.

Kako je objasnila u svom postu ta devojka, njen mali, beli pas je postao ozbiljna zverka i to divlja životinja. Naime, ona je ne znajući umesto psa zapravo kupila psa-vuka.

- Ispostavilo se da je u pitanju vučji pas – napisala je ona.

Kako priznaje, nije tražila poreklo psa, niti njegovu krvnu lozu, a životinju je kupila na sajtu koji se inače ne bavi prodajom kućnih ljubimaca.

- To je ono što dobijem kad kupujem preko interneta - dodala je ona u svom postu.

Nije rekla koliko je platila štene, ali nema sumnje da je veoma opasno držati divlju životinju u kući, koliko god da se čini pitomom.

- Liči na belog haskija. Tako je lep. Da li sigurna da je vuk? Raspitaj se malo - 

- Tako je sladak! Ako je pritom i miran ne vidim zašto ga ne bi zadržala. Ipak je odrastao uz tebe - 

- Ovo je ipak opasna divlja životinja i moj ti je savet da ga pokloniš nekom zoološkom vrtu. Ja se ne bih usuđivala da ga držim u kući – bili su samo neki od komentara na njen post.

Devojka nije objasnila šta se dogodilo posle toga sa njenim kućnim ljubimcem, ali je primetno da ga u njenim postovima više nema.

Inače, ovo nije prvi put da ljudi greškom udome divlju životinju. Kako je Srećna republika već pisala, jedan par iz Amerike bio je na izletu u prirodi kada su ugledali izgubljeno gladno štene koje su udomili kao kućnog ljubimca. Ispostavilo se da je u pitanju vuk i to veoma retka vrsta te divlje životinje koja je praktično nestala na tlu Amerike. Poklonili su ga zoološkom vrtu gde je našao novi dom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)