Sex

IMAO JE TAJNU AVANTURU SA SESTROM BLIZNAKINJOM SVOJE DEVOJKE: Kada je otkrio da je prevaren, usledila je agonija (FOTO)

Šta se dešava kada vaša partnerka ima sestru koja isto izgleda, oblači se i ponaša kao ona, ovaj momak iskusio je na sopstvenoj koži.

20.05.2023 21:02

IMAO JE TAJNU AVANTURU SA SESTROM BLIZNAKINJOM SVOJE DEVOJKE: Kada je otkrio da je prevaren, usledila je agonija (FOTO)
Shutterstock

Jednojajčani blizanci su fizički identični, pa koga da krivite ukoliko ih pomeša, to ponekad i njihovi roditelji čine. Jedan momak (28) se zabavljao sa devojkom (25) koja ima identičnu bliznakinju. Njih dve se isto oblače, šminkaju, izlaze na ista mesta, a povrh svega imaju i identičnu boju glasa, gestikulaciju i osmeh. Jedan momak je najzad uočio razliku kod svoje devojke u odnosu na njenu sestru, imala je manji beleg iznad grudi.

- Devojka mi je imala slobodan dan i javila mi je da se nećemo videti u pazi za ručak. Onda me je uveče pozvala i rekla da menjamo planove i da će ipak doći sutradan do grada. Sledećeg dana smo se sreli u dogovoreno vreme. Pričali smo malo o poslu i otpratio sam je do stanice. Na rastanku me je strastveno poljubila, sve vreme mazeći mi zadnjicu. Primetno sam se uzbudio, a ona se najsmejala i rekla da ćemo to nastaviti uveče kod kuće - započinje isposvest ovaj muškarac, a piše San.

shutterstock.com

Strastveni poljubac usledio na kraju

Ovaj momak se vratio kući posle napornog dana, a nestašluka i bezobraznih reči svoje devojke se setio tek uveče, pa je rešio da je pozove kako bi se dogovorili kada će planove i da realizuju.

- Iznenadila se kada sam je pozvao i objasnila kako je prava uživancija bila što je ceo dan ostala kod kuće, a otišla je sa komšinicom na ručak u obližnji restoran. U trenutku sam shvatio šta se dešava. Pošto smo završili razgovor pozvao sam njenu sestru za koju sam shvatio da se lažno predstavljala kao moja devojka. Glasno se smejala. Rekla mi je da zna da mi se poljubac svideo i da bi trebalo da realizujemo sve ono što sam joj rekao misleći da je ona neko drugi. Ne želim da prevarim svoju devojku, ali se plašim da joj sestra ne kaže, šta da radim - upitao je mladić korisnike interneta.

shutterstock.com

Postao žrtva prevare sestre bliznakinje

Saveti koji su usledili bili su veoma konstruktivni.

- Ne morate da se osećate loše, vi niste ništa uradili zbog čega bi se kajali -

- Vas niko ne može da natera da imate se*s sa devojkom koja se lažno predstavlja da je vaša devojka, trebalo bi da je raskrinkate -

- Vaša devojka ima pravo da zna kakva joj je sestra. Možda je to njenoj sestri bila neslana šala, ali vama i vašoj devojci to svkakako neće biti -

BONUS VIDEO:

Komentari (0)