Zanimljivosti

DA LI VERUJETE DA JE OVO DETE DŽULIJE ROBERTS? Čuvena glumica s ćerkom bila na koncertu, svi pričaju o tome na koga liči! (FOTO)

Ćerka čuvene glumice je veoma povučena, ne voli da se pojavljuje u javnosti, a nema je, barem ne pod njenim imenom, ni na društvenim mrežama.

07.06.2023 17:01

DA LI VERUJETE DA JE OVO DETE DŽULIJE ROBERTS? Čuvena glumica s ćerkom bila na koncertu, svi pričaju o tome na koga liči! (FOTO)
Tanjug/AP

Džulija Roberts (55) obradovala je svoju ćerku Hejzel (18) i odvela je na koncert poznate pevačice Tejlor Svift. S obzirom na to da je sama glumica uz svoju decu zavolela Tejlor nema sumnje da su se ona i ćerka sjajno provele na koncertu.

Da je čuvena glumica uživala u pomenutom muzičkom događaju saznalo se nakon objave same Džulije Roberts koja je na svom Instagram nalogu podelila fotografiju pevačice sa nastupa uz poruku:

- Volim te Tejlor Svift. Ti si sve što nam je ikad trebalo! Ikad! - napisala je ona.

Majka i ćerka su bile u VIP loži, ali niko nije uspeo da ih slika jer Džulija ne voli da eksponira decu u javnosti, pa se sve njihove fotografije od rođenja do danas gotovo mogu nabrojati na prste obe ruke.

Inače, Hejzel Moder, koju je čuvena glumica dobila u braku sa suprugom Danijelom, prošle godine je sa bratom blizancem upisala koledž.

- Bilo mi je teško da se suočim s njihovim odlaskom od kuće. U početku mi je sve bilo prazno bez njih, dok nisam videla kako se sjajno provode na koledžu – rekla je jednom prilikom čuvena glumica.

Hejzel je preslatka plavokosa devojka i mnogi kažu da neverovatno liči na svoju slavnu mamu.

- Stalno se prepirem sa Danijelom na koga liče deca. Ja uporno tvrdim da svi troje liče na mene, ali moram priznati da imaju dosta i na njega – kazala je jednom prilikom glumica.

 

 

 

 

Da li zato što je tako naučena od detinjstva, Hejzel ne želi da se pojavljuje u javnosti, a nema je, barem ne pod njenim imenom, ni na društvenim mrežama.

Koliko su skromni i pristojni videlo se i kada je Džulija nekoliko dana boravila u Beogradu sa decom 2018. godine. Oni koji su tada imali priliku da se sretnu sa čuvenom holivudskom zvezdom tvrde da je veoma ljubazna i neposredna, spremna da proćaska sa obožavaocima i da se slika, a da su joj deca izuzetno fina i vaspitana.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)