Zanimljivosti

SVET BRUJI O PROSLAVI 50. ROĐENDANA HAJDI KLUM! "Treba li žena u tim godinama ovako da se ponaša?"! (VIDEO)

Manekenka u poslednje vreme nailazi na osudu javnosti zbog brojnih objava na društvenim mrežama za koje njeni pratioci tvrde da joj nisu primerene.

03.06.2023 18:01

SVET BRUJI O PROSLAVI 50. ROĐENDANA HAJDI KLUM! "Treba li žena u tim godinama ovako da se ponaša?"! (VIDEO)
Profimedia

Čuvena manekenka Hajdi Klum (50) više ne iznenađuje javnost šta god da uradi. Njeni snimci maskiranja u crva povodom Noći veštica 31. oktobra prošle godine postali su viralni, a lepotica ih često postavlja na Instagram priče kako bi pratioce podsetila na sve ludorije koje su joj ikada pale napamet. Ta jedna od najzgodnija žena na svetu je, podsetimo, i mama četvoro dece, a zvanično je ušla u šestu deceniju kada je 1. juna proslavila jubilarni 50. rođendan.

Retko ko bi Klumovoj dao te godine, a moglo bi se re'i da važi i za neku vrstu fenomena, budući da se njeno telo maltene uopšte nije promenilo od početka karijere do danas. Zato se neretko dešava da ona i danas s vremena na vreme prošeta modnom pistom.

Ipak, manekenski posao je za zvezdu kakva je Hajdi sada sporedna stvar jer je uz glumicu Sofiju Vergaru zaštitno lice šou-programa “America's Got Talent”.  

Hajdi je napravila veliku žurku povodom 50. rođendana, a mnogi su se složili da bi bila zvezda večeri čak i da nije bio njen dan. Za svojevrstan jubilej manekenka se opredelila za dugu haljinu od tila koja je imala cela leđa otvorena. Toaleta je bila u krem boji, a nijanse su se pretapale od nasjvetlije do najtamnije, dok je cela kreacija bila protkana cirkonima. Hajdi je preko prebacila bundicu od perja, dok je na glavi imala neku vrstu retro tijare.

Divu nije mrzelo ni da se uveče presvuče u mini disko varijantu haljine koja je bila od srebrnih krljušti i imala perje po obodu. Fotografisala se s brojnim zvanicama, plesala celu noć, ispijala koktele i duvala svećice na torti uz slavljeničku pesmu. Dok je Hajdi čekala tortu iza nje se videla manekenka i top-model Alesandra Ambrosio, koja je bila samo jedna od zvanica, dok je pre toga usledio serijal fotografija sa Sofijom Vergarom.


Javnost je komentarisala da je možda neprikladno da se Hajdi na pragu 6. decenije snima sa novinarkom i urednicom Nemačkog magazina Harper's Bazaar Kerstin Šnajder pokazujući zadnjicu u prvom planu. Klumova je tom prilikom imala neku vrstu dubokog veša koji je bio od srebrnih šljokica, dok je u gornjem delu imala majicu u krem boji preko koje je bila našiveno krem perje. Preko svega je išao krem duži mantil koji je obodu imao perje, baš kao i oko rukava. Manekenka je uz celu kombinaciju uparila srebrne salonke i raspustila dugu kosu.

Takođe je i postavljanje priče na Instagramu, u kojoj je diva podsetila na trenutak Noći veštica kada se prerušila u crva, mnoge ostavilo bez teksta, ali ne u pozitivnom smislu. Naime, pojedini su komentarisali da je ona i dalje veoma zgodna, ali da bi neke granice u ponašanju trebalo da postoje, piše San.

Instagram-printscreen

Hajdi Klum u pripremi za kostim crva

BONUS VIDEO:

Komentari (0)