Zanimljivosti

BLISTALA JE PRE 20 GODINA, A SADA? Džulija Roberts se pojavila s jednim od najvećih zavodnika Holivuda, ali ŠTA SE NJOJ DOGODILO?

Na premijeri filma "Ulaznica za raj" glumci Džulija Roberts i Džordž Kluni privukli su pažnju svetske javnosti.

15.09.2022 20:00

BLISTALA JE PRE 20 GODINA, A SADA? Džulija Roberts se pojavila s jednim od najvećih zavodnika Holivuda, ali ŠTA SE NJOJ DOGODILO?
Tanjug/AP

Poznata holivudska diva Džulija Roberts zablistala je nedavno na svetskoj premijeri filma "Ulaznica za raj" pojavivši se u fantastičnoj Aleksandar Mekvin kombinaciji i ostavivši mnoge bez daha. Nekada "zgodna žena" pokazala je da prkosi godinama i da se i dalje sjajno snalazi na Crvenom tepihu i u društvu jednog od najlepših muškaraca na svetu. Naime, ona se na tom događaju pojavila s Džordžem Klunijem sa kojim igra u pomenutom filmu, a mnogu su se zapitali da li je moguće da izgleda tako dobro. 

- Šta ti se dogodilo, ženo? Koji je tvoj recept za uspeh - glasio je samo jedan od niza hvalospevnih komentara.   

Glumica je nosila crnu haljinu s dubokim dekolteom po kojoj je perlama bilo iscrtano cveće, ali i srca i godine. Toaleta je pokazala njenu i dalje veselu i razdraganu prirodu, a čitav stil ona je upotpunila crnim kratkim blejzerom.

S prirodno raspuštenom, ali stilizovanom kosom, diskretnom šminkom i isto takvim visećim minđušama, Džulija je dokazala da je minimalizam i jednostavnost nekada veća elegancija koja ističe sofisticiranost i prirodnu lepotu stavlja u prvi plan. 

Obuća koju je glumica nosila ne vidi se zbog duge haljine koja je prekrivla stopala. Međutim, opšte poznato je da ona eksperimentiše sa njom, te je često viđamo i u sandalama s platformomom, ali i ravnim čizmama kada prednost daje udobnosti i prakatičnosti. 

Glumica je pozirala fotografima zajedno sa kolegom Klunijem i iako će mnogi misliti da je u tom trenutku Klunijeva supruga ljubomorno gledala na njih i njihovo pojavljivanje, ona im se pridružila pred fotografima i pozirala nasmejana i lepo stlizovana, privlačeći pažnju prisutnih kao i uvek.  

Nije nepoznato da i ona nosi sjajne kombinacije na mnogim događajima, pa čak i u najobičnijim izlascima sa svojim suprugom, uvek je besprekorno sređena i stilizovana. Ona se ovaj put odlučila za dugačku srebrnu haljinu koja prati liniju njenog tela.

Inače, "Ulaznica za raj" je komedija koju prati romantična radnja u režiji Ol Parkera. Dvoje glumaca igraju razvedeni par koji odlazi zajedno na putovanje na Bali kako bi sprečio ćerku da napravi istu grešku kao oni pre 25 godina.

Film su Džulija i Kluni i producirali, a očekuje se da će film dobiti dobre kritike i biti prihvaćen od strane publike. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)