Zanimljivosti

ŠTA SE DESILO SA JEDNOM OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA? Fanovi se uplašili za njeno zdravlje, kako vama izgleda?! (FOTO)

Šarliz Teron objavila je fotografiju na kojoj je vidno promenila izgled, pa su se obožavaoci zabrinuli za nju.

04.06.2023 12:01

ŠTA SE DESILO SA JEDNOM OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA? Fanovi se uplašili za njeno zdravlje, kako vama izgleda?! (FOTO)
shutterstock.com

Glumica Šarliz Teron (47) je južnoafričkog porekla, a filmovi "Đavolji advokat", "Italijanski posao" i "Monstrum" su samo neki od onih koje je obeležila njena sjajna gluma. Za glavnu ulogu u filmu "Mostrum" 2003. godine nagrađena je Oskarom i Zlatnim Globusom čime je ušla u istoriju filmske A produkcije. Holivudska diva je često skretala pažnju na sebe ne samo glumom, već i specifičnom lepotom, harizmom i odevnim kombinacijama, zbog čega je stekla status modne ikone.

Ona važi za neustrašivu i odvažnu ženu, a gotovo čitavog života nosi kosu na paž, koja je postala njen zaštitni znak. Ponekad bi se zbog uloge ofarbala i u crno, ali uvek bi se vraćala u plavo, što je i trenutno slučaj. Poslednja objava na njenom Instagram profilu, koja broji 191.000 sviđanja za nepuna 24h, je izazvala veliku pažnju. Glumica je u crnom bodiju, a preko njega je obukla rupičastu mini haljinu. Kreacija je končana, zatvorena do grla.

Šarliz je preko haljine ogrnula duži ravan crni sako, dok je celokupnu kombinaciju upotpunila crnim salonkama visokih potpetica. Ispod cipela obula je crne kratke čarape, pa na prvi pogled deluje kao da je u čizmicama. Njena kosa je ponovo u platinastoj boji, a jedan njen deo je stavila iza ušiju otkrivši manje naušnice. Šminka nije izostala, a tonovi su bili zemljanih nijansi koje su samo istakli glumičinu lepotu.

Očekivano, usledila je salva pohvala za izgled. Ipak, pojedini komentari bili su u vidu zabrinutosti za zdravlje Teronove. Naime, ona je i inače vitka i visoka plavuša, međutim, na pragu 6. decenije i više je nego očigledno da je smršala više nego što joj je svojstveno. Najočigledniji gubitak kilograma vidi se na njenim butinama, dok su i obrazi ti u kojima je gubitak kilograma očigledan.

Usledile su mnogobrojne reakcije na njen izgled.   

- Šarliz, nadam se da si dobro -

- Ženo, idi jedi nešto, molim te! -

- Izgledaš divno, ali da nisi malo preterala sa mršavljenjem? -

- Najbolja glumica ikada -

- Šarliz, ti si jednostavno rođena da budeš diva -

- Plavuša sva u crnom je uvek dobitna kombinacija -

- Ovo ja zovem savršenstvom - glasili su samo neki od komentara. 

Podsetimo, poznata lepotica morala je pre 20 godina zbog uloge u filmu "Monster" (Monstrum) drastično da se ugoji i promeni izgled do neprepoznatljivosti. Borba s dobijenim kilogramima potom joj je teško pala. Više puta je isticala kako nije mogla da se odrekne hrane i slatkiša i da joj je svaka dijeta bila naporna.

- Ovog puta sam osetila posledice po svoje zdravlje. Zbog šećera sam pala u tešku depresiju, bila sam bolesna. Nisam mogla da izgubim te kilograme. Nazvala sam lekara i rekla mu: "Mislim da umirem" - ispričala je Šeron detalje svoje borbe s viškom kilogramima.

Ipak, sada se čini da je u odluci da smrša preterala.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)