Roditeljstvo

MAJKA KIDNAPOVALA ČETVOROMESEČNU ĆERKU: Ono što je usledilo ostavlja bez reči!

Ispovest jedne očajne žene izazvala je veliku pažnju na mreži Redit gde je ona objasnila šta se zapravo dogodilo i zbog čega je bila primorana na taj potez.

12.06.2023 13:30

MAJKA KIDNAPOVALA ČETVOROMESEČNU ĆERKU: Ono što je usledilo ostavlja bez reči!
pexels.com

Jedna majka (29) podelila je svoju šokantnu priču na Reditovom forumu "Da li sam ja ološ?“. Otkrila je kako je "kidnapovala" svoju četvoromesečnu ćerku "kako bi muža naučila lekciju" nakon što je saznala da on spava po ceo dan kada dođe njegov red da čuva dete. Zaposlena mama je u svom postu otkrila i da je njen muž (35) "nevoljno pristao da ostane kod kuće" s njihovom ćerkom jer im je vrtić trenutno skup.

- On je nezaposlen od 2021. godine, a ima beneficije. Izuzetno je lenj - ne čisti, ne kuva, ne pomaže na bilo koji način - istakla je očajna žena. 

Doduše, bila je zabrinuta da dete ostavi sa ocem, ali, kako tvrdi, nije imala drugog izbora. U početku je mislila da sve dobro funkcioniše. 

- Kada sam se vratila sa posla, ćerkica je bila čista i spavala je. Sledećih nekoliko puta kada sam došla kući igrao se sa njom, hranio je ili je s njom izlazio u šetnju. Bila sam srećna - istakla je majka.

shutterstock.com

Otac je brinuo o detetu nekoliko dana nakon što je zaposlena majka morala da krene na posao 

Međutim, sve se promenilo kada joj je jedna komšinica rekla da njena beba "plače satima kada ona nije tu". Na kraju je pokucala na vrata njihovog stana i otkrila je da je bebin otac spavao iako je devojčica plakala. 

Mama je došla do zaključka da njen muž "spava po ceo dan", a zatim se "pretvara da brine" o njihovoj ćerki pre nego što ona dođe kući.  Da bi ga uhvatila na delu, potajno je uzela slobodan dan i otišla od kuće u redovno vreme kako bi on pomislio da je krenula na posao. Čekala je 30 minuta pre nego što se vratila. 

- Naravno da je bio u nesvesti sa svojim glupim slušalicama protiv buke. Otišla sam u bebinu sobu, pokupila je i odnela u kuću svog prijatelja - rekla je besna majka. 

Čekala je dva sata pre nego što je konačno pozvala muža da mu kaže da dolazi kući ranije. Pozvao je i rekao da ne može da pronađe bebu i da će pozvati policiju, međutim, rekla mu je šta je uradila. Počeo je da je vređa i svašta joj govori.

shutterstock.com

Njen suprug je mirno spavao iako im je dete vrištalo u drugoj prostoriji 

- Kada sam došla njegova majka je bila sa njim jer je imao napad panike. Vređala me je i ona. Takođe je pokušala da ga odbrani - rekla je žena.

Većina korisnika Redita koji su komentarisali objavu stali su na stranu žene, rekavši da je zanemarivanje zlostavljanje i da bi trebalo da se razvedu. 

- Neko je mogao da vam otme dete. Mogla je da počne da se davi ili je trebalo da joj se promeni pelena. On zanemaruje rođeno dete -  

- Nezaposlen i neće ni da se brine o sopstvenom detetu? On je pijavica, zaslužuješ bolje -

- Spavati sa slušalicama protiv buke u kući u kojoj je sam sa malom bebom... to je neoprostivo - glasili su samo neki od komenara.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)