Roditeljstvo

"DIZNI VODI DUHOVNI RAT PROTIV AMERIKE, ŽELE DA UNIŠTE PORODICU": Objava zabrinute majke podigla je buru na internetu! (VIDEO)

Jedna majka iz Centralnog Teksasa pokrenula je buru na internetu zbog novog Diznijevog crtanog filma za koji tvrdi da otvara vrata pakla deci.

17.10.2022 19:01

"DIZNI VODI DUHOVNI RAT PROTIV AMERIKE, ŽELE DA UNIŠTE PORODICU": Objava zabrinute majke podigla je buru na internetu! (VIDEO)
Prntscrn/YouTube/ Facebook

Nakon što je na platformi čuvenog studija "Dizni" objavljen trejler za nasavak crtanog filma "Hocus pocus", pokrenula se prava bura. Pre svih, jedna majka iz Centralnog Teksasa koja se predstavlja kao Džejmi Guš, apelovala je na javnost o štetnosti tog ostvarenja i tom prilikom nije štedela reči.

- Najgore što možete da uradite jeste da otvorite vrata pakla svojoj deci i to u sopstvenom domu. Ceo film je o vešticama koje kidnapuju decu i žrtvuju ih zarad krvi koju one uzimaju za sebe. Ne gledajte taj film, svi misle da je naivan i nevin, ali veštice mogu da bace bilo koju vrstu čini! - upozorila je ta majka putem video-snimka objavljenog na društvenim mrežama. 

Džejmi je, inače, majka troje dece i osetila je potrebu da upozori druge roditelje na štetne posledice pomenutog crtanog filma. 

- Volim sve što se tiče kuće i kućne atmosfere. Za svoju porodicu želim da kreiram prijatno, porodično okruženje za njihovo bezbrižno odrastanje. Sve počinje prvenstveno od kuće u kojoj svi moraju da se osećaju sigurno. Budite svesni svega što unosite u svoj život i u svoj dom, kao i uticaja vaših postupaka. Protiv porodica u Americi vodi se duhovni rat, žele da unište porodicu takvim zastrašujućim sadržajem koji plasiraju našoj deci. Veštice u satanskoj crkvi žrtvuju decu svojim ritualima kako bi stekli nadmoć u podzemnom svetu! Pre nego što decu odvedete na premijeru filma "Hocus pocus", razmislite da li je vaš um i um vaše dece dovoljno snažan da ne nasedne na manipulaciju koju nam plasiraju. Nemojte postati žrtva paklenih planova - poručila je ta zabrinuta majka, prenosi Fox8live.  

Džejmi je dodala i da je s porodicom prestala da praznuje i Noć veštica kako bi ih sklonila od opasnosti loših sila. 

- Već pet godina ne slavimo Noć veštica, izjeda me pomisao da svoju decu izlažem mračnoj strani i životu u izolaciji, ali tako sam morala da odlučim - istakla je ona.

Iako se objava te majke fokusirala najviše na novi diznijev crtani film o vešticama, ona kaže da je njena poruka mnogo dublja. 

- Cela ova situacija mnogo je više od samog filma. Mislim da moramo biti oprezni u vezi toga šta gledamo na televiziji, kakav sadržaj nam okupira misli. Mnogo je više od puke zabave. Sama sam prisustvovala situacijama da nešto pogledam na TV, a onda mi se to obistini u realnom životu. Zastrašujuće je! - komentariše Džejmi.

Prntscrn/YouTube

Film "Hocus pocus" podigao je buru na Fejsbuku

Zbog tih tvrdnji mnogi su nazvali neuračunljivom, govoreći da preteruje, mada je bilo i roditelja koji su razumeli šta hoće da kaže i podržali je. 

- Kada sam objavila post na Fejsbuku, bila sam spremna na različite reakcije. Bilo je onih koji su me osuđivali, ali i onih koji razumeju šta govorim i podržavaju moju borbu za bolje odrastanje moje, ali i sve ostale dece. U redu mi je ako se neko ne slaže sa mnom, imam prijatelje koji su gledali ovaj film. Razgovarala sam sa njima o sadržaju, kao vernici, ne mogu da dopustim svojoj porodici da gleda i konzumira takav sadržaj. Razmišljajte svojom glavom, nemojte da dozvolite da vam drugi nameću uverenja o tome šta treba da rade vaša deca. Uticaj ovakvih sadržaja može biti poguban, a da toga niste ni svesni- zaključila je Džejmi koja se obratila i kompaniji Dizni, međutim, još nije dobila odgovor. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)