Roditeljstvo

NEMA VIŠE PEGLANJA I DORUČKA U KREVET, HOTEL MAMA SE ZATVARA! Fata u kratkom snimku objasnila muku roditelja sa Balkana! (VIDEO)

Tokom odrastanja deca su navikla da roditelji sve obavljaju umesto njih, međutim, jedna mama je rešila da tome stane na kraj.

15.10.2022 20:01

NEMA VIŠE PEGLANJA I DORUČKA U KREVET, HOTEL MAMA SE ZATVARA!  Fata u kratkom snimku objasnila muku roditelja sa Balkana! (VIDEO)
Facebook/Fata Hadzibegovca

Deca su tokom odrastanja, a posebno na Balkanu, navikla da su mama i tata uvek tu za sve što treba. Neretko se i previše oslanjamo na njihovo prisustvo i popustljivost, te se prema njima ponašamo kao da su nam sluge.  Oni nam kuvaju, peglaju, spremaju stvari za nama, finansijski nas pomažu i tako sve dok se ne odselimo iz roditeljskog doma. Doduše, kod nekih se ova praksa nastavlja i kasnije.

Ovu situaciju odlično je opisala tiktokerka Fata Hadžibegovca koja je potpuno oduševila ceo region. Sve majke su se pronašle u duhovitom snimku koji je objavila na društvenim mrežama. 

Kako Fata kaže, "hotel mama" se zatvara do daljnjeg, te se za dalje usluge deca mogu obratiti ocu, ali ni te usluge nisu baš pouzdane niti trajne:

- Jedno obaveštenje svim korisnicima hotela "Mama" poručujem da su sve usluge do daljnjeg obustavljene. Nema više kuvanja, peglanja, donošenje doručka u sobu.. Za dalje usluge, obratite se hotelu "Tata" - poručuje u videu koji je brzo postao viralan.

 

 

Koliko je ova tema ustaljena na našim prostorima govori i to što je snimak pogledalo skoro 500.000 korisnika Fejsbuka, a komenari se broje preko hiljadu.

" Moj hotel je još otvoren i proširio delatnost na čuvanje unuka"

"Svaka čast, ovo je potpuno istina"

"Svi volimo mama hotel, samo nekad ne cenimo dovoljno"

" Davno sam zatvorila hotel, samo za nedeljni ručak otvoren, ali se traži mesto više", samo su neki od komentara ispod snimka.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)