Ispovesti

VRATILA SAM SE RANIJE S ODMORA I U KUĆI ZATEKLA KOMŠINICU: Kada sam ušetala u spavaću sobu usledio je šok, vrištala sam u sebi!

Jedna neobična ispovest je privukla veliku pažnju na internetu, kao i podeljene reakcije.

28.03.2023 15:01

VRATILA SAM SE RANIJE S ODMORA I U KUĆI ZATEKLA KOMŠINICU: Kada sam ušetala u spavaću sobu usledio je šok, vrištala sam u sebi!
Shutterstock

Mlada žena otišla je na kraće putovanje sa kog se ipak vratila dan ranije, ali prizor koji je zatekla kod kuće nije bio onaj kome se nadala. Naime, njena prva komšinica ju je sačekala na vratima kuće vidno iznenađana njenim preranim dolaskom, međutim, sve je ipak bilo spremno za iznenađenje. Komšinica je odlučila da joj čak veže oči maramom kako bi iznenađenje bilo kompletno i odvela je u spavaću sobu. A onda je usledio šok.

- Verujem da sam ispuštala krike i uzdahe koji su zvučali kao da sam jako uzbuđena i srećna, ali zapravo sam bila u stanju kompletnog šoka! Dok nisam bila kod kuće moja komšinica, koja mi čak nije ni prijateljica došla je na jednu ideju, a moja ćerka ju je pustila da me iznenadi. Ćerki sam kasnije pripretila da joj više u životu ne padne napamet da bilo koga pušta u moju kuću, a pogotovo ne u moju spavaću sobu dok ja nisam tu - započinje ispovest ta žena, a prenosi Miror.

shutterstock.com

Iznenađenje kojem se nije nadala

Komšinica je, kako se ispostavilo, stekla pogrešan utisak da je žena u dugovima i da nije u mogućnosti da sredi spavaću sobu. Zato je ona za nju organizovala radnike, a sakupila je novac od svih okolnih komšija kako bi od celokupnog prihoda kupili nov nameštaj za spavaću sobu mlade žene.

- Kada sam ušla u spavaću sobu zatekla me je neka totalno drugačija soba, koja nije moja. Sve je nestalo. Znala sam u kom stanju sam ostavila sobu i bilo me je sramota. Polila sam hranu po jednom delu kreveta i pokušavala sam da zaperem fleku baš pred polazak, ali nisam stigla. Tako sam ostavila poluprljav krevet i ćebe, dok je na noćnom stočiću pored kreveta bila gomila lekova. Tu je bio i moj veš i oprane lične stvari. Osećala sam se toliko poniženo što je sav taj narod, od radnika do svih komšija, prodefilovao kroz moju najintimniju prostoriju. Povrh svega tu je bio totalno nov krevet, ormar u kome su bile prepakovane sve moje stvari, stočić, novi venecijaneri, roletne, tapete, sve, pa čak i prozor. Ne znam odakle joj ideja da nemam novca da sredim bar svoju sobu i da ide po kućama da traži milostinju za mene. I na kraju ta totalno nova soba koju nisam ni želela. Shvatam da je komšinica mislila da mi čini uslugu i dobro delo, ali pomislivši kako ću svim tim ljudima izaći na oči poštu su videli moju sobu u najgorem izdanju me je šokirala. Bukvalno mi je došlo da plačem i želim da tu komšinicu ne vidim više nikada u životu - objasnila je ona.

shutterstock.com

Ženu je najviše zabolelo što je bezbroj nepoznatih ljudi videlo njenu spavaću sobu u katastrofalnom stanju 

Komentari na internetu su bili podeljeni.

- Ta komšinica je dala poslednje pare koje je mogla da potroši na sebe i organizovala celu akciju kako biste vi dobili kompletno novu sobu sa sve roletnama i prozorom. To nije bio samo krevet, već cela soba. Povrh svega vi ste užasnuti i ne želite više da je vidite, krajnja sebičnost! -

- I ja bih bila užasnuta da neko premešta moj veš i da zatekne moje lekove za spavanje i kompletno ostavljenu nesređenu kuću -

- Ne znam kako da joj objasnite da ovo nije ono što ste želeli i da vama ne treba milostinja i to da vas drugi smatraju neuspelom i jadnom. Distancirajte se od nje, očigledno je da nema preča posla - glasile su samo neke od reakcija. 

Shutterstock

Žena u problemu na kraju svega

BONUS VIDEO:

Komentari (0)