Zanimljivosti

KRENULA JE DA HVATA OGROMNU BUBAŠVABU i neverovatnim trikom uspela, ali kada se okrenula ka ćerki usledio je vrisak! Devojčica je pobegla glavom bez obzira! (VIDEO)

Ova žena je skupila hrabrost da skloni groznog insekta sa zida, ali je, kako stvari stoje, upala u još veću nevolju.

01.06.2023 16:01

KRENULA JE DA HVATA OGROMNU BUBAŠVABU i neverovatnim trikom uspela, ali kada se okrenula ka ćerki usledio je vrisak! Devojčica je pobegla glavom bez obzira! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/family.booms

Da li ste nekada ušli ukoštac sa zaista jezivim insektima koji su se nastanili u vašoj kući, pa je bilo potrebno nekako ih se rešiti? Oni koji jesu znaju da je potrebna velika hrabrost kako bi se ta "opasnost" sklonila sa puta, a ima i onih osoba koje se više plaše bubica od divljači. Insekti su na prvi pogled svima grozni, a nečija fobija ide toliko daleko da u svojoj blizini ne vole da vide ni mušicu, a kamoli pauka ili bubašvabu.

Uprkos strahu ti ljudi moraju da intervenišu sami kada u blizini nemaju nekog da im pomogne, a upravo u takvom "sosu" se našla jedna Tiktokerka koja je odlučila da preuzme stvar u svoje ruke videvši ogromnu bubašvabu na zidu sobe u svom domu. Podrška joj je bila malena ćerkica koja joj je "držala" strah, a budući da tu vrstu insekata ne bi trebalo ubijati da ne bi došlo do potencijalnog rasipanja jajašaca iz njenog tela, žena se odlučila na to da je živu uhvati. 

Pripremila je savršenu zamku i sve je izgledalo kao da ide po planu, međutim, ispostavilo se da nije baš tako. 

Printscreen/TikTok/family.booms

Tiktokerka se iskontrolisala i pokušala da pronađe način da se reši bubašvabe pripremivši savršenu zamku 

Pošto je pristupila zidu veoma oprezno držeči plastičnu čašu u ruci, ona je njome najpre poklopila bubu, a zatim komad kartona podvukla pod nju kako insekt ne bi pobegao. Kada je to uradila mislila je da je sve gotovo, pa se okrenula ka ćerki trijumfalno ne bi li pokazala da je bubašvaba "na sigurnom mestu", ali onda je usledio vrisak. 

Devojčica je kriknula od šoka ugledavši bubašvabu na licu svoje majke. Žena je, s druge strane, na tren ostala zbunjena ne shvatajući šta se dešava, a devojčica je pobegla koliko je noge nose.

Ovaj snimak je na TikTok mreži mnoge nasmejao, ali bilo je i dosta onih koji su se zgrozili. 

- Nikada ih ne puštaj da znaju tvoj sledeći korak -

- Ovo je odličan horor -

- Upravo sam se bavio jednom haha -

- Da li je ovo stvarno? -  komentarisali su korisnici mreže.

Mnoge je snimak nasmejao, ali su pojedinci naveli kako im je video-zapis samo dodatno pojačao strah prema insektima i da je samo njegovo gledanje zgražavajuće. Ipak, mnogi su istakli da je po sredi sigurno šala i da je Tiktokerka želela da zabavi svoje pratioce.

"Porodični bumovi" kako u prevodu glasi ime naloga na kom ta Tiktokerka objavljuje svoje sadržaje zajedno s porodicom, ima više od 4,6 miliona pratilaca. Oni na veoma kreativan i simpatičan način pokušavaju da nasmeju svoju publiku kroz razne dogodovštine, kao i osmišljavanje interesantnih eksperimenata. Sve to pokazuje njihovu kreativnost, a ponekad i nestašluke i nevolje u koje upadaju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)