Zanimljivosti

ISTETOVIRALA SE NA MORU JER JE ŽELELA DOŽIVOTNU USPOMENU: Ni sanjala nije šta će ugledati na zglobu kada se vratila kući! (FOTO/VIDEO)

TikTokerka Ebi je oduvek maštala koliko će poseban biti njen prvi trajni crtež na koži, ali ovome se nikako nije nadala.

31.05.2023 18:01

ISTETOVIRALA SE NA MORU JER JE ŽELELA DOŽIVOTNU USPOMENU: Ni sanjala nije šta će ugledati na zglobu kada se vratila kući! (FOTO/VIDEO)
TikTok-habby.bx

Letovanje u periodu kada je neko u ranim dvadesetim je nezaboravno, pogotovo kada se ide sa najboljom prijateljicom. To su iskustva koja se pamte celog života. Mnoge dame su tada tek završile srednju školu, upisale fakultet ili otpočele neke od prvih poslova i prvi put su se bez roditelja uputile na daleke krajeve sveta. Morske, letnje avanture su one koje su najslađe i koje se doživotno pamte, a Ebi je samo jedna od devojka koja je želela da sa letovanja ponese svojevrstan trajni suvenir. 

Ona je otišla na more sa najboljom drugaricom, a budući da joj je putovanje samo za sebe bilo nezaboravno, upravo je želela i da ima doživotni podsetnik na to iskustvo. Tako su njih dve našle salon za tetoviranje i rešile da urade identične tetovaže. Slika koju su želele je palma na ostvu koju zapljuskuju talasi. Njena prijateljica istetovirala ju je na nadlaktici, a Ebi na nožnom zglobu. Nakon tetoviranja ona je zadovoljno pozirala i pokazivala crtež za koji je mislila da će ostati kao doživotno svedočanstvo jednog prelepog leta.

Ebi nikako nije mogla ni da prepostavi da će se tetovaža maltene totalno izbrisati u roku od svega 2 nedelje. Jedino što je ostalo je neprivlačna senka nekadašnjeg crteža, koja izgleda kao samolepljiva sličica iz žvaka koju deca lepe. Očajna Ebi se požalila na TikToku kako je htela tetovažu i da su more i letovanje bili razlog da to uradi. Platila ju je po ceni prave, trajne tetovaže, a istakla je da je to ujedno bio i njen prvi crtež, pa joj je sada celokupan utisak o tetoviranju pokvaren.

- Kratka priča o mojoj prvoj tetovaži od koje je samo ostala doživotna mrlja za ceo život - pisalo je u opisu snimka koji je počinjao tužnim izrazom lica ove devojke, koja je bila na ivici suza, piše San.

@xabby.bx short story of my first ever tattoo 🥲 now left with squiggles for life✌🏽 #fyp #foryou #disaster #tattoo #holiday ♬ Oh No - Kreepa

Očekivano su usledile mnogobrojne reakcije. 

- Ne znam da li da se smejem ili da plačem -

- Pa šta je ovo? -

- Jesi li sigurna da si išla u salon za tetoviranje -

- Ta tetovaža je trajala koliko i letovanje -

- Upravo zato tetovaže ne treba raditi na neproverenim turističkim mestima gde prevaranti vrebaju na svakom ćošku -

- Ovo je privremena tetovaža i to veoma kratkog roka trajanja -

- Prevarili su vas -

- Nije trebalo da tetovažu izlažeš suncu, već da je radiš poslednjeg dana letovanja - bili su samo neki od više od hiljadu komentara koji su usledili na Ebin snimak.

Ona je, međutim, objasnila da zapravo jeste uradila tetovažu poslednjeg dana i ispoštovala je celokupnu proceduru, ali crtež je jednostavno izbledeo.

TikTok-habby.bx

Ebi razočarana tetovažom, bila je na ivici suza 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)