Telo

ZBOG TETOVAŽA GA PLJUJU NA ULICI I GOVORE MU DA UMRE: Muškarac otkrio da ne planira da stane sa drastičnim promenama ličnog opisa (FOTO)

Do sada je potrošio skoro 5.000 dolara na transformacije ali ne želi tu da se zaustavi.

27.03.2023 19:01

ZBOG TETOVAŽA GA PLJUJU NA ULICI I GOVORE MU DA UMRE: Muškarac otkrio da ne planira da stane sa drastičnim promenama ličnog opisa (FOTO)
instagram.com/ remussystem

Danac koji tvrdi da je potrošio 4.200 dolara na tetovaže, pirsing i modifikacije tela priznaje da ne odobravaju svi ove njegove odluke te da često dobija neprijatne reakcije od strane nepoznatih ljudi. 

- Pljuvali su me dok sam sedeo u autobusu i gledao svoja posla. Ljudi viču na mene na ulici, a roditelji takođe pokrivaju oči svojoj deci kada prođem - rekao je stanovnik Kopenhagena Remus (25) za Džem pres.

Ni na društvenim mrežama ga ne štede napada a to ide toliko daleko da mu žele najgore stvari u životu.

- Na mreži imam komentare koji mi govore da treba da umrem, da sam se upropastio i da nikada neću biti angažovan za posao - objašnjava ovaj mladić.

 

 

Remus je rekao da je svoju transformaciju započeo sa 14 godina, u početku je probušio nos pre nego što je rasekao jezik, uradio implantirane rogove i izbušio i rasekao kost na ušima. Ovaj živopisni mladić kaže da je njegova porodica oklevala oko njegovog ekstremnog izgleda, tvrdeći da su od tada ublažili svoj stav.

-Nisam baš mario i još uvek ne brinem oko toga šta misli moja porodica, jer je to moje telo, moja odluka. I dalje im se ne sviđaju moje modifikacije, ali u ovom trenutku su prestali da pričaju o tome - govori on.

Remus, koji je gej, kaže da bi voleo da nađe partnera jednog dana. Požalio se da je većina njegovih prethodnih veza bila ili onlajn ili van njegovog rodnog grada. Za sada je fokusiran na svoje telesne modifikacije iako tvrdi da su invazivne procedure „ilegalne“ u Danskoj. Kaže da je imao neke prijatelje kod kojih je radio besplatno.

 

 

- Mislim da je moja omiljena modifikacija skalpelovanje uha, jer zaista volim svoje 'orkove' uši. Moja ušna hrskavica i ušne resice su prošle kroz ovo ukupno šest puta jer sam mislio da su mi uši dosadne. Želeo sam da ih oblikujem tako da izgledaju brutalnije, pa sam želeo sam da uklonim njihove delove - kaže Remus.

Iako je gotovo ceo istetoviran, Remus je trenutno zadovoljan svojim izgledom ali već ima plan za sledeću promenu a to je tetoviranje očnih jabučica.

 

 

- Smatram da su crne oči previše vanzemaljske i intenzivne za sebe, pa ću se opredeliti za „efekat neba“ sa različitim vrstama sivih boja. Ponestalo mi je stvari koje želim da završim, ali planiram da tetoviram ostatak tela i možda dodam nekoliko pirsinga tu i tamo - rekao je i objasnio svoje planove:

- To je jedna od najekstremnijih stvari koje možete da uradite u smislu modifikacije tela, pa bih želeo da ovo dodam u svoju kolekciju - zaključio je Remus.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)