Lice

ONA UVELIKO GAZI SEDMU DECENIJU, A IMA TELO KAO DVADESETOGODIŠNJAKINJA: Priznala je da je uradila samo jednu plastičnu operaciju, da li možete da pogodite koju? (VIDEO)

Džodi Harison Bauer je dama koja ima 62 godine, ćerku od 30 godina i neverovatnu životnu priču.

16.03.2023 20:01

ONA UVELIKO GAZI SEDMU DECENIJU, A IMA TELO KAO DVADESETOGODIŠNJAKINJA: Priznala je da je uradila samo jednu plastičnu operaciju, da li možete da pogodite koju? (VIDEO)
Printscreen/TikTok/jodiharrisonbauer

Navikli smo da viđamo dame koje u 7. deceniji života izgledaju umorno i da više liče na bake, što mnoge i jesu u tim godinama. Međutim, kada bi vas neko pitao kako vi želite da izgledate kada pređete šezdesetu, sigurno biste rekli kao Džodi Harison Bauer. Ona je za razliku od većine svojih vršnjakinja žena koja i te kako dobro izgleda i vodi računa o sebi, iako je u generaciji baka.

Printscreen/TikTok/jodiharrisonbauer

Džodi niko ne veruje da je u 7. deceniji života

Sa zgodnim telom koje je u savršenoj formi i licem koje bar na većini njenih objava izgleda bez bora, Džodi mogu da pozavide ne samo žene njenih godina, već i devojke u dvadesetim i tridesetim godinama. Ta Tiktokerka, inače, ima ćerku koja je tri decenije mlađa od nje, ali sudeći po snimcima, teško da bi bilo ko pretpostavio da je razlika tolika. 

Džodi je objavila video na Tiktok mreži uz opis: "Imam 62 i tek sam počela... opet", pozirajući u sportskom setu helanki u kratko sečenom topu. 

- Ostavi filter. Daj da te vidimo. Ne moraš se sakrivati. Sigurno si savršena -

- Vau... moraću da uzimam vitamine koje uzimaš i ti. Izgledaš neverovatno -

- Ma daj... 62? - 

- Samo sačekaj da napuniš 72 -

- Najbolji izgled sa 62 koji sam ikada video! - komentarisali su korisnici mreže.

Pratioci te Tiktokerke nisu mogli da veruju da je tako mladolika i da izgleda toliko dobro da bi joj mnogo mlađe dame pozavidele na tome. Neki su se osvrnuli na to da žena koristi filter i da je njen izgled zbog toga besprekoran. Iako je u nekim snimcima pokazala kako je sjajno izgledala i kako se bavila bodibildingom Džodi je objasnila kako je na stomaku imala ispupčenje i višak kože koji je regulisala plastičnom operacijom.

@jodiharrisonbauer On my podcast Fearlessly Authentic I spoke with my surgeon, @plasticsurgeonnyc Dr Zuckerman who explains my procedure and what a tummy tuck (also known as abdominoplasty ) involves. It wasn’t about fat removal( that’s liposuction)it was about muscle repair and skin laxity. which caused my stomach to bulge. After repairing the muscles and pulling my middle like a corset, and removing the extra skin ( thank you aging) I now had the my midsection reflect the hard works I’ve done on myself - mind and body. Had it just been fat, I would not have needed the tummy tuck. I hope this helps every woman who is thinking about doing something to have her outside reflecting her inside. I will also remind you that it’s important to be within 5-10 lbs of your ideal body weight, body fat and BMI. To listen to this ep of Fearlessly Authentic, see link in bio #tummytuck #abdominoplasty #plasticsurgery #plasticsurgerytiktok #plasticsurgeryjourney #postpregnancy #postmenopausal #havingbabies #itsnevertoolate #womenover60 #womenpower #womensupportingwomen #womenhealth ♬ Inspiring Emotional Piano - Metrow Ar

Ona je pokazala kako je posvetila život vežbanju i da je dobar izgled samo produkt njenog rada na sebi. U jednoj od svojih objava Džodi je objasnila kojih se stvari najčešće pridržava i za koje, kako je rekla, nije stara. Izlaženje uveče i ples do kasnih sati je sasvim uobičajeno za nju, a osim toga, ništa je ne ograničava da preuzme rizik za bilo šta što uradi.

- Jednostavno nemam šta da izgubim - zaključila je Džodi. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)