Lice

MISICA ENGLESKE POSETILA JE INDIJU I DOŽIVELA ŠOK KAKVOM SE NIJE NADALA: Progovorila je o maltretiranju i prizorima koje neće zaboraviti (FOTO)

Riđokosa lepotica Džesika Gejgen prošla je trnovit put dok nije krunisana titulom najlepše.

08.03.2023 12:00

MISICA ENGLESKE POSETILA JE INDIJU I DOŽIVELA ŠOK KAKVOM SE NIJE NADALA: Progovorila je o maltretiranju i prizorima koje neće zaboraviti (FOTO)
Profimedia

Vladajuću mis Engleske su tokom posete Indiji napali fanovi jer im se dopala njena riđa kosa. Džesika Gejgen 26, putuje svetom dok se sprema da predstavlja zemlju u finalu Mis sveta za dva meseca.

Manekenka i učenica avio tehnike prošla je put od maltretiranja u školi zbog toga što je riđa do toga da je postala prva crvenokosa lepotica koja je krunisana za mis Engleske. Protekle dve nedelje provela je u inostranstvu, a počela je obilazeći Indiju posećujući škole i sirotišta. Fotografije pokazuju kako su je po dolasku tretirali kao kraljevsku porodicu, dok su je preplavile stotine nasmejane dece za koje se pričalo da su volela njenu crvenu kosu.

 

 

Zatim je doletela iz Delhija i kasnije je prevezena gliserom do luksuzne rajske destinacije na Maldivima.Ovde je fotografisana u belom bikiniju dok je boravila u ekskluzivnom luksuznom odmaralištu.

- Fantastično sam provela istražujući Indiju. Narod Indije je voleo mis Engleske i činio je sve da se brine o meni kad god bih stigla na novo mesto, pozdravljajući me buketima i obasipajući me laticama. Posebno sam uživala u učenju o kulturi i istoriji zemlje, i zaista sam uživao u svojim posetama veličanstvenom Zlatnom hramu i Tadž Mahali, to je mesto koje sam želela da vidim celog života - rekla je Džesika.

Ona je progovorila o svemu što je proživela tokom ovog putovanja.

- Upoznala sam stotine devojaka koje su napuštene samo zato što su žene, kao što je "Jedinstveni dom za devojčice" u Jalandharu. Palo mi je na pamet da je jedini razlog zašto nisam bila odbačena zato što sam nekim slučajem rođena u drugoj zemlji u različitim okolnostima. Ove devojke su najviše cenile obrazovanje koje su mogle da dobiju.

 

 

Džesika trenutno završava integrisane master studije na Univerzitetu u Liverpulu  i planira da se prijavi da postane astronaut u naredne tri godine.

- Nadam se da ću osvajanjem titule na takmičenju lepote kao i moja strast u vazduhoplovstvu, pokazati devojkama da mogu da slede svoje snove i ciljeve i da budu ko god žele da budu - Džesika je rekla da je njeno samopouzdanje poraslo i da se nada da će njena individualnost pomoći devojkama da zavole svoje razlike.

 

 

-Kada sam odrastala, retko ko je bio u centru pažnje sa crvenom kosom. Uskoro ću postati model sa diplomom inženjera, i mislim da je to neverovatno - objasnila je ova misica.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)