Zanimljivosti

GODINAMA NOSI GROZNO OBELEŽJE NA VRATU: Kija je želela da uradi nežan cvet, a kada je videla svoju tetovažu ostala je u neverici, godinama skriva svoje telo!

Spremna je da ode na lasersku operaciju kako bi rešila problem, ma koliko ona bila bolna.

04.05.2023 18:00

GODINAMA NOSI GROZNO OBELEŽJE NA VRATU: Kija je želela da uradi nežan cvet, a kada je videla svoju tetovažu ostala je u neverici, godinama skriva svoje telo!
Printscreen Tik Tok/kiyaminx

Reperka Kija Minks požalila se pratiocima na ovoj mreži zbog tetovaže koju je uradila na prednjoj strani vrata. Kako je ispričala, želela je ružu a umeto toga dobila glavicu kupusa. Iako je tatu majstor uveravao da će sve biti u redu, ona tvrdi da mrzi svoj crtež i da se žestoko pokajala što se uopšte tetovirala.

@kiyaminx that demographic are older males who are only used to doing a certain style of tattooing and doesn’t want to upgrade their skills! #tattoos #tattooregret ♬ original sound - Kiyaaaaaaa

Htela ružu dobila kupus

Prema njenim rečima otišla je kod tatu majstora sa idejom da joj joj uradi jednostavan crtež ruže koji bi krasio udubljenje njenog vrata. Međutim, on je ubedio da malo zasenči latice pa sad njena ruža više liči na glavicu kupusa nego na cvet.  

- Znate kako, ljudi kažu da treba voditi računa prilikom tetoviranja jer biste mogli žestoko da se pokajete i zažailite. Ja mrzim ovu glupu ružu na vratu, a moram da je gledam svakog dana u ogledalu. Bože kako je mrzim - iskrena je bila ona.

Ona je ovu tetovažu uradila sa samo 19 godina.

- Znate li šta je ludo? Nije da mi se čak ne sviđa kako je ispalo već to nije ono što sam ja želela. Pre svega moj "tatu" liči na kupus, a ne na cvet. Drugo, rekla sam momku koji mi je radio tetovažu da ne želim senčenje ali me je nagovorio da ipak to uradim. Sa ove vremenske distance nije mi jasno zašto sam dozvolila nekome da me nagovori na nešto što ne želim i to za crtež koji će trajno ostati na mom telu - požalila se Kija. 

Prema njenim rečima sreća u nesreći je što je ona tetovažu želela više na vratu, ali su je ubedili da je ipak uradi nešto niže pa sad može da je pokrije odećom i rolkama. 

- Želela sam da bude baš na grlu, ali sad sam srećna što to nisam i dobila. Osećam da latice nisu zasenčene možda bi mi se crtež dopao. Što sam starija sve više mrzim ovaj tatu i često je pokrivam odećom jer me je sramota. Zato imam da poručim samo jedno - ne žurite sa tetovažama - rekla je Kija u postu.

Ona je naglasila da planira da ovu tetovažu ukloni laserskim putem iako je svesna da će procedura biti izuzetno bolna.

Reakcije na društvenim mrežama

Njen post privukao veliku pažnju na mreži a usledile su brojne, različite reakcije.
- Zašto ste spomenuli kupus? Ja sam prvo video ružu ali kad ste rekli da liči na kups sad samo to i vidim. Ipak, još uvek je lep tatu, barem meni -

- Imam istu ružu na kuku i vremenom kako starim nekako se smanjuje i sad zaista liči na kupus kao i kod vas -
- Luda tetovaža od ruže do kupusa. Sreća što možeš da je pokriješ odećom -

- Možda da pokušate da je malo popravite, da dodate neke detalje -

- Skidanje laserom zvuči bolno, ali ako je to jedini način zašto da ne. Ni ja ne bih nosio tetovažu koju mrzim i to na takvom mestu gde moram da je gledam svaki dan - bili su samo neki od komentara na njen post.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)