Lice

ZBOG TETOVAŽA TRPI NESNOSNE BOLOVE: Ovu ženu je dečko naterao da se zbog njega iscrta, a sada prolazi kroz dramatičnu transformaciju! (VIDEO)

Nakon što je odslužila kaznu u zatvoru, rešila je da počne život iz početka i ukloni sve tragove koji je asociraju na loš životni period.

15.12.2022 13:01

ZBOG TETOVAŽA TRPI NESNOSNE BOLOVE: Ovu ženu je dečko naterao da se zbog njega iscrta, a sada prolazi kroz dramatičnu transformaciju! (VIDEO)
alisazebrasky/tiktok

Alisa Zebraski iz Ohaja dospela je na naslovne strane svih lokalnih medija kada je 2018. godine uhapšena zbog krađe i optužbi za posedovanje narkotika. Fotografija njenog lika bila je posebno upečatljiva zbog tetovaža na njenom licu. Naime, ona na čelu ima iscrtanu šarenu paukovu mrežu, a oko očiju tamne krugove oivičene nečim što bi trebalo da budu "ukrasi" poput onih klovnovskih. Još jezivije niti istetovirane preko njenih usana i obraza, tako da izgleda kao da je zašivena i da ne može da govori. 

tiktok/spiritualunicorn216

Aisa je tetovaže radila kako bi dečko ostao sa njom u vezi

Nezavisno od krivičnih dela koje je počinila, Alisa je postala popularna zbog svog veoma neobičnog izgleda. Osim toga, ona je nakon odslužene kazne odlučila da se posveti sređivanju svog života, pa joj je to dodatno pomoglo da postane izuzetno praćena na društvenim mrežama. A jedna od stvari koju je odlučila da promeni jeste upravo tetovirani izgled, pa je započela proces uklanjanja efektnih i pomalo zastrašujućih tetovaža sa lica.

Putem svog profila na TikToku ta dvadesetosmogodišnjakinja obaveštava javnost o svakom segmentu svog života. Nedavno je objavila snimak na kom govori o procesu u koji se upustila, a odnosi se na uklanjanje tetovaža.

 - Danas smo otišli ​​na uklanjanje broj 10 i samo želim da kažem da me sve jako boli. Danas osećam užasan bol - rekla je Zebraskijeva. 

Od početka sesije uklanjanja dve upadljive linije na obrazima, one su nestale. Paukova mreža sa njenog lica značajno je izbledela. Međutim, najveći problem su tetovaže oko očiju.

- Znam da mogu da zaobiđu jabučnu kost i sve što ima ispod nje mogu da uklone... ali nešto crnog bi moglo da ostane - objasnila je ona u kratkom video-snimku. 

Osim tetovaža na licu, Alisa je počela da uklanja i one koje se nalaze na drugim delovima tela. Ruke su jedne od kritičnih delova na kojima je, takođe, imala bolove nakon tretmana.

Ali Alisa je iskoristila priliku da objasni da je istetovirala lice zbog svog tadašnjeg dečka.

- Pre nekoliko godina sam upoznala tipa za koga sam mislila da sam zaljubljena. Odselila sam kod njega nakon što sam se oslobodila heroina, a onda sam počela ponovo da se drogiram. Rekao mi je da istetoviram lice ako želim da budem on i da budemo zajedno. Kada sam istetovirala lice u želji da ga zadivim, oboje smo zbog krivičnih dela završili  u zatvoru - otkrila je Tiktokerka.

Alis sada menja svoj život iz korena i počinje iz početka. Deo procesa je čišćenje tela od toksina zbog droge, ali i od tetovaža koje je asociraju na lošu fazu kojoj ne želi da se vraća.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)