Dete

BEBA DŽIN STIŽE MAJKU PO VISINI: Lekari zbunjeni rastom deteta koje je potpuno zdravo, sada ima 18 meseci i izgleda poput odrasle devojčice! (VIDEO)

Megi ima samo 18 meseci, ali je premašila duplo stariju sestru i roditelji joj cipele kupuju svakog meseca.

02.06.2023 21:10

BEBA DŽIN STIŽE MAJKU PO VISINI: Lekari zbunjeni rastom deteta koje je potpuno zdravo, sada ima 18 meseci i izgleda poput odrasle devojčice! (VIDEO)
Tiktok/clarajaethomas

Magnolija ili Megi, kako joj tepa majka, ima samo 18 meseci i već je visoka 91 centimetar, što je uobičajena visina za četvorogodišnje dete. Ona je već prestigla svoju duplo stariju sestru i na dobrom je putu da bude mnogo viša od mame Klare Tomas, koja ima samo 152 centimetra, i kojoj doseže već do kolena.

Ova devojčica već je ušla u medicinske anale i ubraja se u samo jedan odsto dece sa tom visinom i težinom za svoj uzrast. Prema proceni lekara, ukoliko nastavi da raste ovim tempom daleko će premašiti i oca Artura koji je visok 182 centimetra.

 

@clarajaethomas Magnolia has been in 4T clothes since 10 months old 😩 😂#babiesoftiktok #fyp #toddlersoftiktok #bigbaby ♬ original sound - Little fox

 

Sama pere zube

Kako je ispričala devojčicina majka Klara, njena mlađa ćerka već može da nosi odeću starije sestre.

- Magnolija samo raste, i kako su mi objasnili lekari, njena visina nema nikakve veze sa hranom, već sa genetikom. Nosi iste stvari kao i njena trogodišnja sestra s kojom deli garderobu. Problem su cipele zato što joj stopalo raste takvom brzinom da mi se čini da svakog meseca moramo da joj kupujemo novu obuću – rekla je Klara.

Natprosečna visina devojčice zbunila je i lekare, ali se ispostavilo da je ona potpuno zdrava.

- Ona je već sada natprosečno visoka u odnosu na svoje vršnjake, a lekari pretpostavljaju da će biti izuzetno visoka kad poraste – dodala je ona.

Ono što posebno iznenađuje njene roditelje jeste činjenica da je devojčica izuzetno samostalna iako ima tek 18 meseci.

- Megi je veoma napredna za svoj uzrast. Već ima fine motorističke veštine. Može sama bez problema da otvori i zatvori vrata i sama pere zube – rekla je njena majka.

Sklapa rečenice

Prema Klarinim rečima, ipak su najviše impresionirani njenim govorom.

- Megi već pravilno govori, ume sa sastavi rečenicu i govori čisto, gotovo kao odrasla osoba bez uobičajenog afektiranja koje je tipično za decu njenog uzrasta – rekla je Klara.

Prema njenim rečima, Megi je vrlo srdačna i druželjubiva, voli da se grli i mazi jednostavno je srećno dete.

- Uvek na ulici pozdravi ljudi, kaže "Zdravo" svakoj osobi pored koje prođemo na ulici i pruža najlepši i najtopliji medveđi zagrljaj. Poznavati je znači voleti je i presrećni smo što imamo takvo dete – zaključila je njena majka Klara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)