Roditeljstvo

DVOGODIŠNJA DEVOJČICA POMAŽE MAJCI KOJA IMA KONTRAKCIJE: Dok je žena stenjala od bolova pred porođaj, njena ćerka uradila je nešto što je sve ostavilo bez teksta (VIDEO)

Mama se slatko nasmejala držeći se za stomak gledajući urnebesnu reakciju svoje ćerkice.

29.05.2023 11:01

DVOGODIŠNJA DEVOJČICA POMAŽE MAJCI KOJA IMA KONTRAKCIJE: Dok je žena stenjala od bolova pred porođaj, njena ćerka uradila je nešto što je sve ostavilo bez teksta (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/garetholiverofficial

Jedan tata po imenu Geret podelio je na TikToku urnebesni snimak svoje dvogodišnje ćerkice koja pokušava da pomogne majci, a koja ima kontrakcije pred porođaj sa drugim detetom.

Preslatka devojčica gledala je majku kako ubrzano diše i ječi od bolova a onda je i ona počela da dahće u ritmu kao podrška i pomoć svojoj mami. Sve to je izazvalo urnebesni smeh kod njene majke koja se drži za stomak dok se glasno smeje između trudova.

Podrška mami

Kako je objasnio Geret, snimak je nastao tri sata pre porođaja njegove žene. U video-snimku se vidi žena koja pokušava da kontroliše kontrakcije dok njena ćerka boji nešto u svesci, a potom je podigla pogled i počela da glasno diše oponašajući majku.

- Gledajući moju ženu kako ima kontrakcije, naša dvogodišnja ćerka se pretvarala da i ona ima porođajne bolove i glasno je disala zajedno sa majkom – napisao je on uz snimak žene Alis i ćerkice koja glasno diše imitirajući majku.

Reakcija preslatke devojčice osvojila je internet pa je ovaj snimak pogledalo više od 3,7 miliona ljudi.

Geret redovno na TikToku postavlja anegdote iz života svoje porodice, ali ovaj video od samo sedam sekundi je oduševio sve na mrežama.

Usledili su brojni komentari i pohvale za malenu devojčicu koja se odlično snašla u ovoj situaciji.

- Ona je već sertifikovana babica -

- O bože, očigledno je da podrška dolazi u svim godinama i na sve načine. Bravo za devojčicu! -

- Prosto je neverovatno da se nije uplašila već pokušava da pomogne majci – bili su samo neki od komentara na mrežama.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)