Ispovesti

GLUMICU EMU TOMPSON SUPRUG JE PREVARIO SA KOLEGINICOM: Nakon ove ljubavne drame, oglasile su se i druge žene, evo šta su poručile! (FOTO)

Da li žene intuicijom mogu da osete partnerovo neverstvo, tema je o kojoj danas govore sve prevarene supruge.

23.11.2022 16:03

GLUMICU EMU TOMPSON SUPRUG JE PREVARIO SA KOLEGINICOM: Nakon ove ljubavne drame, oglasile su se i druge žene, evo šta su poručile! (FOTO)
Foto: Shutterstock, Facebook/Claire Barnes Northcot

Čuvena glumica Ema Tompson priznaja je jednom prilikom da nije imala pojma da je njen tadašnji suprug Kenet Brana varao sa koleginicom Helen Bonam Karter. I ne samo sa njom. 

Mnogo godina nakon razvoda Ema je rekla da je bila slepa za njegove afere sa drugim ženama tokom snimanja filmova jer joj je bilo lakše da bude uverena u odnost partnera.

To je pokrenulo diskusiju i britanski San se kroz ispovest dve žene pozabavio temom da li žene intuitivno mogu da osete prevaru partnera. 

Nije bilo sumnje 

Da li je ljubav zaista slepa ili je prevaru ipak moguće otkriti pitanje je na koje nema lakog odgovora. Kler Barns Nortkot (35) za prevaru svog tadašnjeg verenika Leurija saznala je u trenuku najveće sreće nakon što je na svet donela njihovu bebu. 

- Dan nakon što sam rodila našu ćerkicu bio je dan kad sam saznala da moj verenik ima aferu sa komšinicom. Njihova veza je trajala pune dve godine tačno onoliko koliko smo mi bili zajedno. Bio je to potpuni šok za mene, grom iz vedra neba jer sam verovala da je on čovek s kojim ću provesti život - ispričala je Kler. 

Kako je objasnila nikad ranije nije imala niti najmanji povod za ljubomoru niti bilo šta što bi ukazivalo da njen verenik ima paralelnu vezu.

- Leuri je bio tako romantičan, nežan bukvalno me je obožavao. Bili smo vereni i planirali smo da se venčamo za nekoliko meseci kad naša ćerkica malo odraste. Mislila sam da ima ljubavnu vezu iz bajke - prisetila se Kler.

Planirali venčanje

Sa Leurijem se upoznala na venčanju prijatelja u Dominikanskoj Republici gde je on radio kao instruktor ronjenja. Planula je ljubav i godinu dana su oboje putovali između Dominikane i Velike Britanije.

- Uz pomoć prijatelja organizovao je najromantičniju veridbu kakvu sam mogla da zamislim. Bez razmišljanja sam pristala da se udam za njega i već nekoliko nedelja kasnije saznala sam da sam trudna. Dogovorili smo se da ostanem u Britaniji blizu moje porodice dok se ne porodim a zatim da se preselim na Karibe s bebom gde ćemo se venčati i nastaviti našu ljubavnu bajku - ispričala je Kler.

Kako je naglasila nikad za dve godine veze nije prošao niti jedan jedini dan da se nisu čuli telefonom ili videli preko skajpa.

- Nakon što sam saznala da sam u drugom stanju njegova briga za mene i bebu se udvostručila. Bila sam potpuno sigurna da mi je odan i nisam poznavala niti jedan par koji je imao tako blisku vezu kao nas dvoje uprkos daljini koja nas je razdvajala - dodala je ona. 

Nakon rođenja njihove ćerkice Mikele sve se srušilo kao kula od karata.
- Sećam se da sam ga pozvala odmah nakon porođaja i pokazala mu našu bebu. Samo što nije zaplakao od sreće kad je ugledao našu devojčicu. Pričao mi je koliko me voli, koliko je ponosan na mene i da ne može da dočeka dan kad će nas obe zagrliti - prisetila se Kler.

Pripremajući se za novi život ona je dala otkaz na poslu, iznajmila svoju kući i čekala je da konačno započne zajednički život s voljenim čovekom ne sluteći da će se sve raspasti kao mehur od sapunice. 

Grom iz vedra neba

Dan nakon rođenja njihove ćerke njen savršen život se raspao na komade.

- Preko Fejbuka sam dobila fotografije od žene, inače njegove komšinice, kako polugola leže na krevetu sa mojim Leurijem. Rekla mi je da spava s njim već dve godine, odnosno tokom čitave naše veze. Nije želela ranije ništa da mi kaže dok se bebe ne rodi kako se ne bih stresila u trudnoći. Odmah sam pozvala Leurija očekujući da će mi reći da ta žena laže ali on mi je priznao da me vara. Moj svet se raspao. Bila sam toliko zaljubljena i zasleplena da ni u najluđim snovima nisam mogala da zamislim da bi on mogao da mi uradio tako nešto. Verovala sam mu u potpunosti i to me je skupo koštalo - iskrena je bila Kler. 

Kao je objasnila nikad ranije nije imala razloga za sumnju, dozvoljavao joj je da pogleda sve njegove prepiske preko društvenih mreža i nikad ništa sumnjivo nije videla.

- Nije ni morao da koristi mreže ili telefon kad je ta žena bila tu uz njega. Otkazala sam venčanje i posvetila se detetu. Prevario je ne samo mene, nego i moju porodicu i prijatelje... Dugo posle toga pitala sam se kako je moguće da sam bila toliko slepa - dodala je ona.

Ženska intuicija 

Za razliku od nje, Rebeka Džejn majka dvoje dece tvrdi da ne postoji ništa jače od ženske intuicije i da žena uvek zna kad je muškarac vara.

- Bila sam prevarena toliko puta da to više i ne brojim. Ali svaki put osećala sam u stomaku da nešto nije u redu. Često sam zavaravala sebe i ignorisala intuiciju verujući da su to samo moji problemi sa poverenjem u muškarce, ali svaki put kad sam posumnjala da mi je partner neveran bila sam u pravu - rekla je Rebeka.

Nekad je išla u krajnost pa je čak angažovala privatne detektive da istraže njenog partnera i svaki put bi se na kraju ispostavilo da je bila u pravu.

- Intuicija koju žene prirodno poseduju potpuno je neprocenjiva To se jednostavno ne može naučiti. Moramo da imamo vere u sebe i svoje predosećaje jer će nas srce uvek dovesti do istine - dodala je ona.

Kako je ispričala njen prvi muž bio je švaler, bestidno je varao i ona je to svaki put znala. 
- Znao je jednostavno da nestane za vikend, isključi telefon i potpuno se distancira od mene i naše porodice. Nikad mi nije priznao svoja neverstva iako sam ga praktično uhvatila kako se ljubi sa drugom devojkom. Tad mi je rekao da sam luda i naterao me da posumnjam u ono što sam videla sopstvenim očima. Na kraju to više nisam mogla da tolerišem i jednostavno sam ga napustila - rekla je Rebeka. 

Gore od prevare

Prevare je trpela i od drugih svojih partnera i sad, sa ove vremenske distance, kaže da joj je smešno koliko je bila naivna.

- Bilo je trenutaka kad se moje srce raspadalo na hiljade komada, kad nisam verovala da ću se ikad oporaviti bila sam potpuno slomljena. Ali gore od same prevere je bio njihov pokušaj da me ubede kako sam sve umislila. Počela sam da sumnjam u sopstveni zdrav razum, a taj osećaj kad misliš da si poludeo je gori i od same prevare - ispričala je Rebeka.

Svoja gorka iskustva sa prevarama partnera Rebeka je pretočila u biznis i otvorila privatnu detektivsku agenciju, pa sad lovi neverne muževe.

- Ako sam nešto naučila iz svega jeste da nikad ne treba ignorisati svoju intuiciju. Verujte svom stomaku. Žene uvek znaju kad su prevarene samo što svesno ili nesvesno odluče da to ignorišu - zaključila je Rebeka. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)