Odrasli

OTIŠLA U TOALET I VIDELA BEBINU RUKU KAKO VIRI IZ WC ŠOLJE! Neverovatna priča obišla svet!

Studentkinja Lalin Malik iz zapadnog Londona je prošla kroz jednu od najneobičnijih situacija, a beba joj je spasena samo čudom.

15.04.2022 11:55

OTIŠLA U TOALET I VIDELA BEBINU RUKU KAKO VIRI IZ WC ŠOLJE! Neverovatna priča obišla svet!
printscreen/youtube/londonlive

Lalin Malik je studentkinja iz zapadnog Londona koja je danima trpela jake bolove u stomaku. U jednom trenutku je prvo odlučila da uradi testove za trudnoću, koji su joj, međutim, bili negativni, zbog čega je posetila lekara i tamo dobila isti odgovor - da neće postati mama.        

Bolovi u stomaku su se, međutim, nastavili, pa je mo Malikovu došla Hitna pomoć i pod sumnjom da ima težak oblik opstipacije, to jest zatvora, ona je prevezena u bolnicu. I upravo tamo se dogodilo čudo - u toaletu londonske bolnice, dok se spremala za pregled, a zatim se okrenula da pusti vodu, primetila je bebinu ručicu kako viri iz wc-šolje i isprepadala se.

Ubrzo je shvatila da je život njenog deteta, ali i nje same, u opasnosti.

printscreen/youtube/londonlive

Lalin za svoju bebu kaže da je čudo

- Prebacili su me u drugu sobu jer sam plakala i bila uznemirena, kao i moja majka. Bio je to potpuni šok za nas, shvatili smo da mi je život u opasnosti, kao i život mog deteta - ispričala je mlada žena.

Ona veruje da je njena beba bila zaglavljena skoro sedam minuta u toaletu dok je lekari nisu izvukli na bezbedno. Beba je, prema rečima lekara, izgledala beživotno i nije disala, ali je, srećom, reanimacija na kraju bila uspešna.

Doktorka Eva Groholski istakla je da je to najneobičnije iskustvo u njenoj medicinskoj karijeri.

- Nikada ništa slično doživela sa pacijentkinjama jer su se sve uglavnom porađale u normalnim uslovima, čak i kad nisu znale za trudnoću - istakla je doktorka i pohvalila majku deteta rekavši da je odlično prošla kroz porođaj s obzirom na to da nije bila pripremljena na tako nešto.

- Lalin je pravi heroj - dodala je Groholski. 

printscreen/youtube/londonlive

Lilin i njena porodica su srećni zbog dolaska novog člana u porodicu

Novopečena mama nije krila razočarenje zbog toga što nije znala za trudnoću jer veruje da bi te dane lepše provodila u kupovini i pripremanju stvari za bebicu. Za njenog muža, koji radi u inostranstvu, ovo je takođe bio veliki šok.

Malikova, inače, optužuje porodičnog lekara za propust jer se, kako tvrdi, vraćala kod njega nekoliko puta žaleći se na simptome poput povećanja telesne težine i kratakog daha. Rezultate laboratorije su, kadgod se raspitivala, zataškavali i govorili joj da nisu dostupni, kao i da nisu validno urađeni, te da ih treba ponoviti. 

Iz Elm Tris hirurgije, gde je išla na preglede i radila nalaze, rekli su medijima da je iskustvo gospođe Malik ispod svih standarda nege koja se od njihovih službi zahteva i očekuje, te da će čitava situacija biti istražena.

BONUS VIDEO:

 

                

Komentari (0)