Sex

IMAO SAM IDEALNU VEZU DVE GODINE, a onda sam zatekao prizor koji mi se večno urezao u pamćenje!

Očajni tridesetčetvorogodišnji muškarac otkrio je svoju potresnu priču i zatražio savet kako da preboli težak period.

20.11.2022 22:01

IMAO SAM IDEALNU VEZU DVE GODINE, a onda sam zatekao prizor koji mi se večno urezao u pamćenje!
shutterstock.com

Zaljubljenost je stanje poput euforije, a u to se uverio i jedan čovek (34) kada je preko sajta za upoznavanje "sreo" ženu od 30 godina za koju je pomislio da je ljubav njegovog života. U početku je sve išlo glatko, zato se prizor koji je zatekao posle 2 godine veze večno urezao u njegovom pamćenju.

- Dopisivali smo se nekoliko nedelja, a onda smo se najzad i upoznali i otpočeli vezu. Pošto nismo živeli u istom mestu, viđali smo se samo vikendima kada nismo radili. Prvih godinu dana bilo je idilično. Tačno je da sam se zaljubio i obasipao je poklonima - započinje priču muškarac koji je za savet upitao korisnike interneta, a njegovu priču preneo San.

Pixabay

Veza očajnog mladića u početku je bila idilična

Delovali su kao idiličan par, zato je normalno što su u drugoj godini zabavljanja počeli i da žive zajedno.

- Vremenom je počela da se žali kako nema novca za česta putovanja vozom do mene, dok je benzin bio još skuplji. Pristao sam da finansiram sve njene dolaske i zajedničke račune. Pošto sam iz Londona, a ona iz manjeg mesta, izrazila je želju da se preseli kod mene, što se i desilo. Nisam neki bogataš, ali imam siguran posao u agenciji za nekretnine i svoj mali stan - otkrio je on.

Posle skoro 2 godine zabavljanja, umesto da budu na sedmom nebu, oni su nalazili sve manje vremena jedno za drugo i to mladićevom krivicom. 

- Moja devojka je našla posao u modnoj industriji koji je oduvek priželjkivala. Bio sam ponosan na nju, ali bivala je sve manje kod kuće. Na kraju se uopšte nismo ni viđali. Jedne subote rešio sam da je iznenadim i došao sam sa posla ranije, nekoliko sati od onoga što je uobičajeno. Nije me čula kada sam ušao. Nepoznatog muškarca sam zatekao u svojoj dnevnoj sobi i to kako se ljubi i mazi sa mojom devojkom. To me je totalno slomilo. Kao vrhunac, priznala mi je da je tokom prve godine bilo hemije, ali je kasnije ostala sa mnom samo zato što sam joj kupovao poklone i da bi besplatno stanovala u Londonu. Očajan sam - objasnio je taj čovek.

shutterstock.com

Scena kojoj se ovaj muškarac nije nadao - zatekao je devojku u zagrljaju drugog 

Saveti koji su usledili bili su sledeći.

- Verovatno je bilo i sitnih signala koje ste zanemarivali, a koji su mogli da vam daju do znanja da vas više ne želi -

- Kakav surov način da raskinete sa nekim, niste to zaslužili od nje -

- Morate je preboleti na svaki mogući način. Vreme ide u vašu korist, posle nekog vremena neće vam to izgledati traumatično kao trenutno - ređale su se reakcije.

shutterstock.com

Vreme navodno leči sve, pa je i najtežu patnju  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)