Ispovesti

IZBACILA SAM SVEKRVU IZ BRAČNOG KREVETA, ali moj suprug je krenuo za njom! Očajna žena potražila je savet: Ono što je usledilo me je tek slomilo!

Jedna mlada žena požalila se na odnos sa svekrvom koja je imala nesvakidašnji zahtev, a još više je iznenadila reakcija njenog supruga.

31.10.2022 20:01

IZBACILA SAM SVEKRVU IZ BRAČNOG KREVETA, ali moj suprug je krenuo za njom! Očajna žena potražila je savet: Ono što je usledilo me je tek slomilo!
Foto: Shutterstock

Svekrva ili tašta, potvrdili su pojedini parovi, u mnogo čemu mogu da naruše idiličan bračni život novopečenih mladenaca, a u to se uverila i jedna mlada žena koja je svoju nesvakidašnju ispovest odlučila da podeli s internet-zajednicom. Ona je tek nekoliko meseci bila u braku kada se suočila s krajnje nesvakidašnjim "čari" svekrvinih poseta.

Ljubav između nje i njenog partnera, kako je otkrila, rasla je postepeno iz godine u godinu tako da je brak bio logičan sled okolnosti. Njih dvoje izabrali su da žive sami u prestonici, dok je svekrva živela u drugom gradu. Zbog mnogobrojnih okolnosti mlada žena česte svekrvine posete nikako nije imala u planu.

Naime, majka njenog supruga odjednom je, i to veoma često, počela nenajavljeno da im dolazi u posetu. Dok su živeli u starom stanu, ona je čak imala sobu koju je prilikom poseta rado koristila. Međutim, novopečeni bračni par se nedavno preselio u novi stan i taze nevesta se do detalja trudila da mu da lični pečat. Budući da još nemaju dece, ona je najviše ljubavi uložila u spavaću sobu koju je smatrala svojim najintimnijim kutkom. Zato ju je svekrvina želja dodatno iznenadila, pa i zaprepastila.

Foto: Shutterstock

Svekrva je donela brojne probleme novopečenom bračnom paru 

- Moja svekrva banula je jednog popodneva kod nas u stan. Suprug mi nije bio tu i naravno da sam je primila. Donela je torbu, ne rekavši koliko ostaje, i pitala je gde je spavaća soba kako bi se raspakovala. Odgovorila sam joj da sam do detalja upravo sredila tu sobu za sebe i za supruga i da ću joj razmestiti kauč u gostinskoj sobi, kao i obično. U opticaju je bila i garnitura u dnevnoj ukoliko joj je tamo komfornije - započinje ispovest žena koja je korisnike interneta zamolila za savet

Ona je potom objasnila da je svekrva očekivala ne samo da prespava u njenoj spavaćoj sobi, već je insistirala na tome da joj se da ključ kako bi se u toj sobi i zaključala.

- Sve moje privatne stvari su tu. Znam koliko je moja svekrva znatiželjna i koliko voli da zabada nos u sve. Ne želim da joj priuštim to zadovoljstvo da pola noći pretura po mojoj intimi, što znam da joj je cilj. Odgovorila sam joj da ne želim da budem odvojena od svojih bitnih stvari i da može da prespava, ali mimo spavaće sobe. Tog trenutka ona je počela da histeriše i zove mog supruga - požalila se ona.

Foto: Shutterstock

Par je imao mnoge probleme u vezi zbog njegove majke

Onda je tek usledila zapanjujuća reakcija supruga.

- Pošto je moja svekrva histerično otišla u obližnji hotel uz reči da sam je isterala iz stana, suprug mi je odbrusio kako je to nečuveno, da je to i njegov stan i potrčao da sa mamom u znak ljutnje prenoći u hotelu. Sutradan sam saznala i da je cela njegova porodica ljuta na mene - požalila se novopečena mlada.

Saveti na internetu su bili na njenoj strani.

- Zna se gde spavaju gosti, u sobi za goste -

- Najbizarnija je reakcija vašeg supruga koji je potrčao da spava sa mamom u sobi -

- Na vašem mestu razmislila bih da li zaista želim da ostanem u braku sa čovekom koji je još mamina maza. Reakcija vaše svekrve je svakako prenagljena - glasile su samo neke od reakcija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)