Ispovesti

PRVI PUT SAM SVOG DEČKA POLJUBILA TEK NA VENČANJU! Postoji jak razlog za to (VIDEO)

Izabranik njenog srca joj je samo kratko poručio: "Bila si vredna čekanja".

21.10.2022 16:01

PRVI PUT SAM SVOG DEČKA POLJUBILA TEK NA VENČANJU! Postoji jak razlog za to (VIDEO)
TikTok-micahandrhay

Možda mnogima zvuči neverovatno, ali jedna mlada je čekala sam čin venčanja kako bi se tek tada poljubila sa izabranikom svog srca. U pitanju je žena koja se na TikToku predstavlja kao Micah, a koja je partneru Reju dozvolila je da je poljubi tek pošto su zvanično proglašeni za muža i ženu i to pred bogom i pred narodom. Ona je taj neobičan potez obrazložila činjenicom da je velika vernica kojoj vera nije dozvoljavala da drugačije stupi u brak.

Njen tadašnji dečko se složio s time, pa se taj par zvanično prvi put poljubio pred svim zvanicama na svadbenoj ceremoniji. Poljupcu su svedočile familije sa obe strane mladenaca, sveštenik i Gospod Bog, kome su se svi sve vreme molili. 

- Kada sam svom suprugu, a tadašnjem dečku saopštila da možemo prvi put da se poljubimo tek kao muž i žena zbog moje religije, u potpunosti me je podržao. Posle poljupca mi je rekao da me je vredelo čekati - objasnila je ta mlada na TikToku, a zbog milionskih pregleda ju je preneo i Miror.

Par je rado pozirao na venčanju dok je fotograf uhvatio sam trenutak kada su im se usne prvi put spojile, a Micah svima koji to žele poručuje da je to moguće.

- Bitno je samo da imate muškarca koji će biti spreman da sačeka i prihvati to - istakla je ona.

Većina je u komentarima podržala mladi par i genijalnu ideju na koju je mlada došla, ali vera je bila ta koja je presudila. Našla se i nekolicina onih koji su smatrali da poljubac ili sam seksualni čin nije smrtni greh da bi se na to tako gledalo. Mlada Micah je obrazložila da ukoliko se dame odluče na apstinenciju zarad budućeg supruga, one će u Božijim očima ponovo biti čiste.

- Naravno da je poželjno da neukaljane uđete u brak. Međutim, svi prethodni partneri daju se izbrisati u Božijim očima ukoliko se zaista pokajete zbog toga i okrenete novi list. Gospod prašta, tako da ćete ponovo moći da uđete u brak čiste duše, srca i tela, čak iako niste devica - objašnava ta žena.

@micahandrhay the Lord asked me to save my first kiss for my wedding day, even if it was just for one girl who needed to know that this standard of purity is possible!!!!!! i’m so glad I had a man who was willing wait & take this on as his own calling!!!!! ❤️‍🔥💍 #worththewait #christian #christiantiktok #relationshipgoals #couple #christiancouple #relationship ♬ This Will Be (An Everlasting Love) - Natalie Cole

Mnoge dame su pak pomalo i zavidele ovoj nevesti i izrazile su nadu da će se tako nešto možda desiti i njima.

- Vaše venčanje je bilo divno. Želela bih da i moje bude takvo, da se tokom sklapanja braka za našu ljubav mole naši roditelji i svi prisutni da uživaju u molitvi -

- Kakvo divno stupanje u brak -

-  Nisam toliko religiozna kao vi, ali mogu da zamislim koliko je vama to bilo važno -

BONUS VIDEO:

Komentari (0)