Sex

DA LI DA MU OPROSTI? Varao ju je i ona ga je uvek iznova puštala u život, a onda je uradio nešto još strašnije!

Jedna žena odlučila je da sa čitavim svetom podeli svoju potresnu ispovest i zatraži savet od ljudi, budući da partner po ko zna koji put želi da mu ona oprosti.

19.11.2022 22:01

DA LI DA MU OPROSTI? Varao ju je i ona ga je uvek iznova puštala u život, a onda je uradio nešto još strašnije!
Foto: Shutterstock

Prevara je nešto preko čega bi retko ko mogao da pređe. Ne radi samo o fizičkoj prevari, već i o nedostatku poverenja i strahu da će se nešto tako iznova ponavljati. Zato je jednoj ženi, koja je odlučila da svoju priču podeli sa čitavim svetom, bilo posebno teško kada se suočila sa tim da ju je partner prevario po ko zna koji put. Znala je da je vara, ali bila je veoma zaljubljena u njega pa mu je uvek iznova praštala. Ipak ovog puta je bilo drugačije.

- Kad god bi me prevario dolazio bi mi povijenog repa i preklinjao za oproštaj. Znao je da ga volim i da ću mu uvek praštati. Ipak, ovog puta žena sa kojom me je prevario je saznala da očekuje dete sa njim i to me je slomilo. Ostavila sam ga i narednih godina se posvetila prevazilaženju naše veze koja očigledno nije imala prespektivu - započinje ispovest žena koja je nejveću intimu podelila preko britanskog portala Miror.

shutterstock.com

Saznala da je druga žena trudna sa njenim dečkom

Da je sudbina svakome od nas zapisana negde među zvezdama, ubrzo se uverila i ona.

- Posle godinu dana srela sam ga sasvim slučajno na ulici. Rekao mi je da sa tom ženom kasnije više nije bio u vezi, ali da je dobio sina koga je priznao. Dete ništa nije krivo i trudi se da mu pomogne i da učestvuje u njegovom životu koliko može. Pitao me je da mu dopustim da se čujemo povremeno. Tako smo počeli prvo da se čujemo, potom da izlazimo i jedna stvar je vodila ka drugoj. Ne znam ni sama kako se to desilo, ali ponovo smo završili zajedno. On mi se kune da se promenio otkad sam ga ostavila, ali ne znam da li ću više ikada moći da mu verujem - priznala je očajna žena.

shutterstock.com

Ne zna da li uopšte može da mu veruje posle prevare

Raekcije na njenu priču bile su podeljene.

- Ko vas je jednom prevario, prevariće vas opet. Taj muškarac vas je toliko puta varao, da ne znam odakle vam snage da ga svaki put iznova puštate u život -

- Potrebna je velika snaga i konrola volje i da se ne vara i da se veruje nekome ko je toliko puta varao, morate sagledati dobitke i rizike -

- Mislim da nećete uspeti sami u tome i da je potrebno da oboje krenete kod psihoterapeuta - bili su samo neki od saveta.

shutterstock.com

Jednom izgubljeno poverenje uglavnom je zauvek izgubljeno, tvrde čitaoci ispovesti mlade prevarene žene 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)