Moda

KOLINDA U HALJINI SLIČNOJ JELENI ĐOKOVIĆ, POZIRA IZ PARIZA: Modni dvoboj može da počne! (FOTO)

"Evo nas! Čekanju je došao kraj!"

26.07.2024 20:45

KOLINDA U HALJINI SLIČNOJ JELENI ĐOKOVIĆ, POZIRA IZ PARIZA: Modni dvoboj može da počne! (FOTO)
Ammar Abd RABBO / AFP / Profimedia

Uoči početka ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu, bivša hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović (56) podelila je fotografiju na svom Instagram nalogu sa suprugom Jakovom Kitarovićem ispred Ajfelovog tornja. Poznato je da je tokom poslednjih godina ova poznata političarka prošla kroz veliku transformaciju izgleda. Od kada više nije na čelu države, posebno se posvetila fizičkom izgledu.

Pored političke karijere, javnost je često bila zainteresovana za izgled i stil ove poznate dame. Njen modni odabir, frizure, šminka i čak dijeta su bili predmet pažnje i praćeni su kroz godine. Ispred Ajfelovog tornja ona je pozirala sa suprugom širokog osmeha.

- Pariz, evo nas! Čekanju je došao kraj - sportisti iz celog sveta okupljaju se u gradu svetlosti kako bi sledili svoje snove i stvarali istoriju - napisala je Kolinda u opisu objave, pa podržala svoju zemlju u takmičenju.

 

 

Kolinda je sada i članica Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK), a pojavila se u beloj haljini dugih rukava koja je dosezala skroz do zemlje, dok je po sebi imala izvezene bele cvetne detalje. Oko vrata ponela je svilenu maramu crveno-bele boje. Kosu je pustila da joj u talasima pada, a ponela je i biserne minđuše.

Mnogi nisu mogli, a da ne prokomentraišu kako se i Kolinda opredelila za sigurnu kombinaciju u vidu duže bele haljine, baš poput Jelene Đoković na jučerašnjem koktelu koju je upriličio Vogue.

Bivša predsednica je izrazila želju da prati što više takmičenja na Olimpijadi.

- Naravno da ću gledati, nastojaću da odem na sva takmičenja koliko god je moguće. Ali otići ću ovih dana i do Olimpijskog sela da vidim ceo naš olimpijski tim i bodrim ih sa tribina. Kao što sam rekla, kad god to bude moguće - izjavila je ona za medije.

Podsećamo, ovako je sinoć u parizu Jelena Đoković izgledala.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)