Brak i veze

ĐOKOVIĆI UHVAĆENI NA ODMORU U TURSKOJ: Romantični kadrovi će vas raspametiti, evo šta rade u slobodno vreme (VIDEO)

Omiljeni par pokazao je kako uživa.

26.07.2024 15:35

ĐOKOVIĆI UHVAĆENI NA ODMORU U TURSKOJ: Romantični kadrovi će vas raspametiti, evo šta rade u slobodno vreme (VIDEO)
FOTO: SASKAVESELINOV / INSTAGRAM

Saška Veselinov i Đorđe Đoković trenutno se nalaze na romantičnom odmoru u Turskoj. Oni važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni, a imaju i sina Aleksandra kom posvećuju svo svoje vreme. Roditeljstvo je u današnjem svetu veliki izazov sa kojim se suočava i ovaj slavan par. Oni žele da vaspitaju sina da bude kulturan dečak i u tome su za sada uspešni. Da podsetimo, Saška je krila trudnoću do šestog meseca, a onda je javno podelila informaciju da će postati majka. Dugo je izbegavala javne događaje kako bi trudnoću provela u miru. Jednom prilikom Đorđe je otkrio kakav je izazov prevazići strahove i doneti prave odluke kada je roditeljstvo u pitanju.

- Roditeljstvo nam definitivno otkriva mnoge strahove i traume koje smo mi preživljavali tokom našeg života, izazov koji imamo jeste da naučimo nešto iz svega toga i da na naše dete prenesemo samo ono najbolje, da ga naučimo pravim vrednostima i da mu pružimo sve što možemo za jedan srećan i kvalitetan život - rekao je on za medije jednom prilikom.


Sada, oni su u Turskoj, a Saška je na svom Instagram nalogu podelila kako se tamo provode. Odvojili su vreme samo za sebe te su izašli na romantičnu večeru, a kadrove je podelila javno. Zaljubljeni i veseli pokazali su koliko im odmor prija. Takođe, snimila je prelep pogled sa terase restorana gde su jeli, i sve je zabeleženo javno. Očigledno, ovaj mladi par uživa u svakom momentu za sebe, a ljubav među njima cveta.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)