Zanimljivosti

NATAŠA BEKVALAC U PROVIDNOJ HALJINI POKAZALA SVE: Oglasila se njena ćerka i majci ovo poručila (FOTO)

Pevačica je na odmoru sa sestrom Kristinom i decom.

26.07.2024 10:35

NATAŠA BEKVALAC U PROVIDNOJ HALJINI POKAZALA SVE: Oglasila se njena ćerka i majci ovo poručila (FOTO)
ataimages

Pevačica Nataša Bekvalac (43) poznata je kao dama odličnog glasa i još boljeg stasa. Njeni hitovi ne zastarevaju, pa su nastupi novosadske Barbike uvek popunjeni. Ona je na kratko odmorila sa sestrom Kristinom i decom kako bi napunila baterije za nove letnje nastupe koji su krcati kada je ova pevačica u pitanju.

Ona se nedavno u haljini leoprad dezena fotografisala i to uskočivši u bazen. Ovog puta najavila je naredne nastupe veoma vrelom i provokativnom fotografijom. Usledila je scena kao iz filma. Nataša je sedela na drvenoj klupici, dok su se u njenoj pozadini vijorile zavese koje su je po svemu sudeći štitile od sunca. Na sebi je imala providnu haljinu koja je dosezala do ispod kolena i išla tik uz telo. Ispod nje se jasno videlo da je novosadska Barbika u bikiniju. 

Kupaći je bio klasičan bikini, a svi njeni atributi došli su do izražaja. Rukama je prigrlila vrat, dok je pozirala zatvorenih očiju. Kosa joj je bila zalizana, dok šminka nije izostala.

 

 

Upravo ovom fotografijom Nataša je najavila nastupe za narednih 12 dana i to svako veče bez prekida, često iz države u državu. Retko kome bi to pošlo za rukom, ali njoj izgleda da ne predstavlja nikakav problem. 

- Hvala Zadar, hvala Vir. Na ovoj našoj letnjoj turneji upoznajem nikada divnije ljude, ljubaznost i kultura kao da se ponovo vraćaju u modu. Muzika pogotovo. Svaki dan drugi grad, hotel, novi ljudi, kombi, auto, avion, obožavam ovaj pomalo čergarski period... Ja vas već sutra čekam u Banjaluci, a narednih nekoliko dana vidimo se u… - kratko ja napisala ona uz repertoar nastupa.

Fotografija je za dan dobila više od 6.000 sviđanja, a oglasile su se i brojne poznate dame.

- Koja si ti energija i snaga! Kapa dole - poručila joj je voditeljka Aleksandra Jeftanović.

- Predivna si kraljice moja.

- Moj idol.

- Ima li ko lepši i zgodniji?!

Ipak jedan komentar mnogima je privukao pažnju, a bio je od njene ćerke Hane Ikodinović. Izleda da je ćerka nešto ozbiljno naljutila mamu, kada je kao poslednju mogućnost odabrala ovu - da joj se obrati javno, komentarom na Instagramu.

Instagram-bekvalceva

Natašin instagram

- Odljuti se od mene - poručila joj je ćerka, dok su je Natašini fanovi podržali.

- Ne brini se.

- Opet je bezobrazna - bila je uporna Hana.

-  Odljuti se. Hanči je dobra ćerka - poručili su joj pratioci.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)