Moda

UTRKUJU SE KOJA ĆE PONETI PROVIDNU LEOPARD HALJINU: Kome najbolje stoji, Bekvalčevoj, Sofiji ili Jeftanovićki? (FOTO)

Providna kreacija najpoželjnija ovog leta.

20.07.2024 19:15

UTRKUJU SE KOJA ĆE PONETI PROVIDNU LEOPARD HALJINU: Kome najbolje stoji, Bekvalčevoj, Sofiji ili Jeftanovićki? (FOTO)
ATAImages

Leopard dezen, čini se, kao da nikad nije ni izlazio iz mode, uz tigrasti koji ga u stopu prati. Ipak ovog leta izgleda kao da je leopard print ponovo "must have", pa se dame domaće javne scene utrkuju koja će poneti najnovije modele haljina upečatljivog dezena. 

Ovog leta izgleda da su žene bukvalno "poludele" za providnim letnjim haljinama popularnog dezena. Kako ovaj print jednako lepo stoji i crnkama i plavušama, pevačice, manekenke i voditeljke su se opredelile za gotovo iste haljine koje su imale tek delimične razlike, a vi procenite kojoj najbolje stoji.

Pevačica Nataša Bekvalac

 

 

Pevačica Nataša Bekvalac poznata je kao dama odličnog glasa i još boljeg stasa. Njeni hitovi ne zastarevaju, pa su nastupi novosadske Barbike uvek popunjeni. Budući da je neko ko na nastupima daje sve od sebe i veoma je bliska sa fanovima, odlučila je da napravi kraću pauzu kako bi napunila baterije. Nije tajna da Nata obožava egzotične destinacije, a društvo joj uglavnom pravi sestra Kristina.

Na odmoru je odlučila da se uslika u haljini leopard dezena i to u bazenu. Kreacija je u vidu dugih rukava i tik uz telo, dok su cela leđa otvorena. Nataša je ušla u bazen i pokvasila se kompletno našminkana, dok joj je mokra kosa padala duž leđa. Mnogi njeni fanovi su izrazili žaljenje jedino iz razloga što lepa Nata nije objavila fotografiju u haljini, kada je mokra izašla iz bazena.

Dizajnerka Sofija Milošević

 

 

Dizajnerka i bivša manekenka Sofija Milošević je neko ko redovno svoje pratioce časti nekim lepim i atraktivnim izdanjem, a svaki put joj uspeva da iznova oduševi. Manekenka se uslikala na crnogorskom primorju u providnoj dugoj leopard haljini koja je savršeno istakla njeno zgodno telo. 

Ona je objavila deset fotografija, napomenuvši u opisu da "ne zna koja joj se više sviđa" jer su očigledno sve savršeno ispale. Haljina je bila na tanke bretele i dosezala je makis dužinu, imala je delimično otvorena leđa gde se vezivala trakama. Napred je imala dupli materijal, pa iako nije ponela brushalter, Sofijine grudi se nisu videle, iako je haljina bila providna, pa se video dubok donji veš, koji je trenutno aktuelan. Dekolte je došao do izražaja, a stajling je upotpunila krem torbicom, dok je kosu podigla u visoku punđu.

Voditeljka Aleksandra Jeftanović

 

 

Voditeljka Aleksandra Jeftanović gazi petu deceniju i svega par godina deli je do ulaska u šestu, ali malo ko bi joj dao godine koje ima. Izgleda da šta god da ona obuče, bio to Armani ili sasvim pristupačan komad garderobe, na njoj to dobija magijsku moć. To je bio dovoljan razlog da je zapaze kao damu istančanog stila, pa je nedavno zvanično postala i deo Armani tima.

Ni ona nije odolela providnim haljinama leopard dezena. Međutim, opredelila se za gornji deo kupaćeg kostima koji je bio bikini i ovog prepoznatljivog dezena, dok je dole usledila suknja koja je, izgleda, bila u kompletu, išla tik uz telo i dosezala do zemlje. Ispod nje video se žuti duboki donji deo kupaćeg.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)