Moda

SLAVNA PLAVUŠA SA 48 GODINA NOSI MINJAK U PARIZU: Na tren su svi zaboravili na Olimpijske igre i gledali u njene noge!

Pokazala zašto je modna ikona.

26.07.2024 21:30

SLAVNA PLAVUŠA SA 48 GODINA NOSI MINJAK U PARIZU: Na tren su svi zaboravili na Olimpijske igre i gledali u njene noge!
ABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia

Pariz je sinoć bio obasjan ne samo svetlima nadolazećih Olimpijskih igara, već i prisustvom brojnih sportskih i holivudskih zvezda. Međutim, čini se da je samo jedna dama ukrala šou svima. U pitanju je zanosna Šarliz Teron. Glumica je na gala večeri Fondacije Louis Vuitton u hotelu Ric zasenila sve prisutne svojim besprekornim stilom i figurom, kao i neprolaznom lepotom.

Šarliz u avgustu slavi 48. rođendan, a i dalje izgleda identično kao decenijama ranije kada se pojavila prvi put na filmu. Ovog puta zablistala je u svedenoj, ali veoma elegantnoj beloj Dior haljini mini dužine, pa su njene duge vitke noge došle do izražaja. 

Kreacija je imala desno otvoreno rame, dok je na levom bio dodatak u vidu tkanine koja je lepršala i dosezala do zemlje, pomalo asocirajući na kreacije koje su noslile žene antičke grčke. Ipak kratak kroj jasno je davao moderan pečat, kao i sam izbor materijala, koji je delovalo da je svila. 

 

 

Stajling je upotpunila diskretnim nakitom, zlatnim sandalama visokih potpetica i zlatnom torbicom u vidu pismo-tašne. Kosu je neobavezno podigla u visoku punđu, a usledila je i diskretna šminka. 

Njena pojava privukla je poglede svih prisutnih, budući da je glumica ostavljala snažan utisak svojom jednostavnom, ali moćnom kreacijom koja je savršeno naglašavala njenu vitku liniju. Duge noge i besprekorno telo bili su u centru pažnje, dok je Šarliz šetala i pozirala za slikanje.

 

 

Još jednom je dokazala zašto se smatra jednom od najvećih glumačkih, ali i modnih ikona današnjice, dok su se komentari na društvenim mrežama smenjivali.

- Ona ne može da pogreši i tačka.

- Prisustvo dive je nepogrešivo dodalo sjaj ovom događaju.

- Kakva anđeoska pojava, ostavila je sve bez daha.

- Naizgled jednostavno, ali veoma moćno.

- Ona ne stari i sve je lepša!

- To je ta južnoafrička lepota.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)