Moda

ANA IVANOVIĆ ODUŠEVILA STAJLINGOM ZA PLAŽU: Skupo da skuplje ne može biti, ali sve žele njenu haljinu! (FOTO)

Prirodna, elegantna i odmerena, ponovo dobila sve simpatije fanova.

25.07.2024 16:40

ANA IVANOVIĆ ODUŠEVILA STAJLINGOM ZA PLAŽU: Skupo da skuplje ne može biti, ali sve žele njenu haljinu! (FOTO)
instagram-anaivanovic

Bivša teniserka Ana Ivanović je neko ko nas redovno počasti na svom Instagramu nekom novom i zanimljivom fotkom. Na tim fotografijama svaki put izgleda besprekorno, da li je to glamurozan stil ili sasvim opuštena varijanta sasvim je svejedno. Ono što joj polazi za rukom je da savršeno uklopi boje, stilove i da na njoj sve jednom rečju deluje moćno.

Ovoga puta ponovo je zablistala i to na šetališu letovališta u kom je odsela, a čiju destinaciju krije kao zmija noge. Pala su nagađanja da li je možda u pitanju Majorka, ali Ana se nije oglasila. Poznato je koliko ona voli more i plažu, pa je jedva dočekala leto. 

Opredelila se za šarenu jednostavnu vezenu haljinu koja je bila na tanke bretele, isticala struk i postepeno se širila ka obodu. Dosezala je dužinu tik iznad gležnjeva. Preplanula Ana je kosu opušteno vezala u nisku punđu, dok je imala i veoma zanimljive minđuše i tamne naočare za sunce. 

 

 

Stajling je upotpunila i satom, kao i elegantnom belom damskom torbicom. Tu su i ravne slamnate sandale Chanel brenda čija je cena 1.000 evra. Haljina je veoma unikatna, pa je najverovatnije istog ili sličnog brenda, dok se marka tašnice nažalost ne vidi. Mnogima nije promaklo da je sve na njoj odmereno, sa stilom, ali i papreno skupo.

- More i sunce, moja dva omiljena sastojka za savršen letnji dan - kratko je napisala bivša teniserka.

instagram-anaivanovic

Ana Ivanović

Fotografija je za nepun dan dobila 15.000 sviđanja, komentari su se nizali, a mnoge dame su se pitale gde mogu da nađu haljinu koju Ana nosi.

- Kakava haljina! Gde je naći?!

- Perfektan letnji stajling.

- Ovde je svaka reč suvišna.

- Njena lepota ne prolazi.

- Da li je ovo Majorka?!

- Divna Ana, divan osmeh, divna kosa, divna haljina, kompletan užitak.

- Vidim da si zadovoljna i živiš svoj najbolji život.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)