Moda

ANA IVANOVIĆ PROVOKATIVNIJA NEGO IKADA: Maleni top jedva prekrio grudi, brushlater ostavila kod kuće! (FOTO)

Komplimenti usledili na svim jezicima!

20.07.2024 17:05

ANA IVANOVIĆ PROVOKATIVNIJA NEGO IKADA: Maleni top jedva prekrio grudi, brushlater ostavila kod kuće! (FOTO)
Profimedia

Ana Ivanović je neko ko nas redovno počasti na svom Instagramu nekom novom i zanimljivom fotkom. Na tim fotografijama svaki put izgleda besprekorno, da li je to glamurozan stil ili sasvim opuštena varijanta sasvim je svejedno. Ono što joj polazi za rukom je da savršeno uklopi boje, stilove i da na njoj sve jednom rečju deluje moćno.

I dok nam je u više navrata davala inspiraciju za sjajne autfite za izlazak, večeru ili neku proslavu, sada je sa svojim pratiocima podelila fotografiju kako uživa u šetnji i to u veoma upečatljivom izdanju. Mnogi koji ne znaju da je u pitanju nekadašnja slavna teniserka bi je jedva prepoznali.

Ana se opredelila za pink suknju od lana koja je bila dubokog struka, a imala je trakaste tanke kaiševe koji su unakrsno išli preko njenog ravnog stomaka. Gore je ponela maleni beli top u vidu majice tankih bretela koja je dosezala tik ispod grudi, a ispod nje nije ponela brushalter. Stajling je upotpunila belim sandalama visokih potpetica, elegantnom belom tašnom i zanimljivim minđušama, dok je pogled sakrila ispod velikih naočara za sunce.

 

 

- Leti su samo dobre vibracije - napisala je ona uz objavu.

Za nepunih pola sata našlo se oko 3.000 sviđanja na njenom Instagram nalogu, dok su usledili komplienti jačeg pola na mnogim stranim jezicima.

- Gledati njenu predstavu uživo je bila poezija za mene.

- Lepa si u sva četiri godišnja doba.

- Šta god da obučeš uvek si lepa Anči. Ali u haljini si tek super.

- Uvek si najlepša na svetu.

- Gledati te u haljini je melem za moje oči.

 

 

Podsećamo Ana je pre nedelju dana proslavila 8. godišnjicu braka sa Bastijanom  Švajnštajgerom sa kojim ima čak tri sina. Tom prilikom podelili su fotografiju sa tropske destinacije. Na slici su nasmejani i zaljubljeni, dok se iza njih naziru vrhovi palme.

Bastijan je istakao da su trenuci venčanja i rođenje dece bili trenuci kada je voleo da zaustavi vreme. Njihova ljubav se odražava kroz svaki zajednički trenutak. Venčali su se 13. jula 2016. godine, a njihova ljubavna priča počela je nekoliko godina ranije i traje i danas kao prvog dana.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)