Zanimljivosti

ANA I BASTIJAN SLAVE 8. GODIŠNJICU BRAKA: Njihova ljubavna priča je kao iz bajke - a ova fotka je dokaz!

Njihova ljubavna priča je zaista stvorena za film! Bastijan nije dozvolio da mu Ana pobegne.

13.07.2024 13:53

ANA I BASTIJAN SLAVE 8. GODIŠNJICU BRAKA: Njihova ljubavna priča je kao iz bajke - a ova fotka je dokaz!
JENS KALAENE/AFP/Profimedia

Danas je poseban dan za bivšu teniserku Anu Ivanović i njenog supruga Bastijana Švajnštajgera, jer obeležavaju osmu godišnjicu braka. Venčali su se 13. jula 2016. godine, a njihova ljubavna priča počela je nekoliko godina ranije.
 

Bastijan je prvi put sreo Anu Ivanović u Njujorku, gde su ih upoznali zajednički prijatelji. U jednom intervjuu za "Bild", Švajnštajger je ispričao kako je bio očaran Anom i kako je shvatio da je ona žena njegovog života. Njihova ljubavna priča započela je kao prava romantična bajka, a danas, osam godina kasnije, i dalje traje.

Uspomene na venčanje i porodicu

Na osmi godišnjicu braka, Ana i Bastijan su podelili fotografiju sa tropske destinacije na svojim Instagram profilima. Na slici su nasmejani i zaljubljeni, dok se iza njih naziru vrhovi palme. Bastijan je istakao da su trenuci venčanja i rođenje dece bili trenuci kada je voleo da zaustavi vreme. Njihova ljubav se odražava kroz svaki zajednički trenutak.

Bastijan je bio uporan da osvoji Anino srce

Iako je Anu prvo upoznao preko zajedničkog prijatelja, Anu je odbila njegov poziv za upoznavanje. Međutim, Bastijan je odlučio da ne odustane i lično je poslao poruku Ani. Nakon što mu je Ana odgovorila da bi volela da se upoznaju ako im se putevi ukrste, Bastijan nije čekao već je sam organizovao susret - kupio je kartu za prvi avion do Njujorka kako bi je video. Ta hrabrost i odlučnost su na kraju rezultirale srećnim zajedničkim trenucima.

FOTO: Profimedia

Bastijan i Ana su primer skladnog braka

Nakon što su postali par, Bastijan je počeo da prati Anu širom sveta, pružajući joj podršku na teniskim terenima. Njegova ljubav prema Ani ogledala se i kroz gestove poput ispisivanja njenog imena na kopačkama i pružanja podrške iz publike dok je Ana igrala tenis.

Venčanje u Veneciji i porodična sreća

Njihova ljubav krunisana je venčanjem u Veneciji 2016. godine, a par danas uživa u porodičnoj sreći sa sinovima Lukom i Leonom. Njihova ljubavna priča inspiracija je mnogima, dok Ana i Bastijan i dalje osvajaju srca svojom ljubavlju i složnošću.

Osmu godišnjicu braka Anе Ivanović i Bastijana Švajnštajgera obeležavaju kao još jedan dragocen trenutak u svojoj zajedničkoj ljubavnoj priči, koja i dalje traje i inspiriše mnoge.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)