Zanimljivosti

NEMANJA VIDIĆ JE 16 GODINA U BRAKU SA ANOM: Malo ko zna kakav je ugovor sa njim potpisala 2006. godine

To je dokaz njene ljubavi i požrtvovanosti.

02.07.2024 20:20

NEMANJA VIDIĆ JE 16 GODINA U BRAKU SA ANOM: Malo ko zna kakav je ugovor sa njim potpisala 2006. godine
Photo: M.K./ATAImages

Već godinama fudbaler Nemanja Vidić uživa u ljubavi sa lepom Anom. On je jedan od najcenjenijih sportista, a sada mnoge je iznenadila informacija da je srpski štoper odlučio da napusti Skupštinu FSS-a. Razlog tome kako je istakao za Sport  klub je što delegati nisu želeli da razgovaraju o nameštanju utakmica. Odluku je doneo pre Evropskog prevenstva u fudbalu u Nemačkoj.

- Odluku o ostavci na članstvo u Skupštini Fudbalskog saveza Srbije nisam doneo tokom Prvenstva Evrope u Nemačkoj, niti ima bilo kakve veze sa reprezentacijom. Definisao sam je znatno ranije, posle majskog zasedanja u Staroj Pazovi. Razočaravajućeg i poražavajućeg za mene iz tri razloga. Zapanjilo me odbijanje delegata da diskutujemo o problemima nameštanja utakmica u Srbiji. I to u mesecu kad je UEFA dojavila čak pet utakmica po sumnjom, verovatno i više od toga, čak 97 odsto delegata smatralo je da nema razloga za razgovore, niti diskusiju, o tome. Samo da pričamo, priznamo i otvorimo problem, ništa više! Ostali su nemi, kao da se nameštene utakmice ne tiču nikoga od nas… Kao da nije u pitanju naša zemlja, Srbija, domaći fudbal - rekao je Vidić.

DJ1 / Backgrid UK / Profimedia

Ana i Nemanja Vidić zajedno su 16 godina

Ljubav Ane i Nemanje

Nemanja ima podršku na svim poljima već godinama, i to od njegove supruge, Ana. Ona mu je već dugi niz godina ogromna snaga i vetar u leđa. Iako se ona ne pojavljuje često u javnosti, stajala je uz njega u svakom važnom momentu. Ona se pojavljuje samo na odabranim javnim događajima, nije nametljiva, a uvek je elegantna i prijatna. Takođe, u mnogim krugovima ona je istaknuta kao jedna od stilizovanijih žena fudbalera.

Reklo bi se da njoj javni život ne prija, te povučeno i mirno žive već godinama. Ipak, neki detalji o njihovom životu se znaju. Nemanja i Ana imaju tri sina Luku, Stefana i Petra. Venčani su već 16 godina, i u njihovom odnosu nema skandala.

Ipak, ono što je mnoge iznenadilo jeste informacija da je Ana odlučila da ostane poštena do kraja, te da u slučaju razvoda ne uzme ništa od svog supruga. Naime, kako su mediji prenosili, Ana Vidić je 2006. godine potpisala ugovor kojim se odriče njegove imovine u slučaju da dođe do razvoda braka. Time je dokazala odanost i privrženost kao i da joj novac i slava nisu bitni.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)