Brak i veze

PIKSI SE ŽENIO DVA PUTA, SNEŽANA PRIZNALA DA IM JE BRAK BIO TURBULENTAN: Njihovi naslednici danas žive u suvom luksuzu

Troje dece su izveli na pravi put.

30.06.2024 20:32

PIKSI SE ŽENIO DVA PUTA, SNEŽANA PRIZNALA DA IM JE BRAK BIO TURBULENTAN: Njihovi naslednici danas žive u suvom luksuzu
ATAImages

Dragan Stojković Piksi je dugi niz godina u skladnom braku sa Snežanom Stojković. Zajedno su 36 godina i ona mu je velika podrška u karijeri. Ono što je mnogima interesantno je da su se venčali dva puta. Zapravo, nisu se razvodili nego su se venčali u opštini pre 30 godina, a pre više od deceniju sklopili su i crkveni brak. U ruskom pravoslavnom hramu Aleksandar Nevski u Parizu oni su se venčali pre 13 godina. Kuma na venčanju je bila Ivana Mišković Karić, dok je Piksijev kum bio Dragan Trivan.

Na drugom venčanju je prisustvovalo oko 50oro ljudi, neki su došli iz prestonice Srbije, a svi su se prelepo proveli i to je bio jedan od trenutaka za pamćenje u njihovom životu. Iako se nisu razvodili, jesu imali svađe, o čemu je jednom prilikom Snežana i govorila.

ATAImages

Dragan Stojković Piksi sa ženom Snežanom

- Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam. Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine - rekla je Snežana za Story jednom.

ATAImages

Ljubav Snežane i Piksija

Deca

Porodica Stojković važi za skladnu i mirnu. Piksi i Snežana imaju troje dece, dve ćerke i sina. Marko Stojković je sin fudbalskog trenera, a godinama živi na relaciji Amerika-Britanija i važi za velikog zavodnika. Ćerka Anja sada Valente udata je za reli vozača Huga i sa njim ima četvoro dece. Oni su se venčali 2018. godine u Beogradu u prestižnom restoranu na Kalemegdanu. Od svih njegovih naslednika, Anja se možda i najviše eksponira na društvenim mrežama. Živi na viskoj nozi i uživa u ljubavi sa vozačem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Stojkovic (@markoo)

 


Dok se Anja eksponira, Andrea krije svoj život od očiju javnosti. Ona ima jedno dete i u braku je sa Mateom. Ona najviše liči na majku Snežanu, a njene fotografije možemo najčešće videti u porodičnim albumima.

Život porodice Stojković već dugi niz godina privlači pažnju medija i zainteresovane javnosti.

 

 

Komentari (0)