Telo

ŽENA BOBIJA MARJANOVIĆA LEGLA NA STEPENICE U BRUSHALTERU: Milica će pomutiti razum i najrazumnijima (FOTO)

I Jelisaveta Orašanin dala je svoj sud.

26.06.2024 21:01

ŽENA BOBIJA MARJANOVIĆA LEGLA NA STEPENICE U BRUSHALTERU: Milica će pomutiti razum i najrazumnijima (FOTO)
instagram/printscreen/mrsbobi

Supruga proslavljenog košarkaša Bobana Marjanovića, Milica, važi za pravu lepoticu. Sa ovom fatalnom brinetom košarkaš je već 17 godina u ljubavnom odnosu. O njihovom životu mnogo možemo saznati i putem društvenih mreža gde njegova supruga prikazuje destinacije koje posećuju. Boban Marjanović ima 35 godina, a njegova supruga Milica 34 i zajedno su godinama.

Ko je Milica Krstić?

Venčali su se pre 11 godina, 2014. godine, a imaju i dvojicu sinova Petra i Vuka. Ona ga redovno danas prati na utakmicama, a mnogima su simpatičan par zbog velike razlike u visini. Košarkaš je visok 225 cm, dok je Milica 161 centimetar! Košarkaš je jednom prilikom otkrio kako su se upoznali.

- Milica i ja smo se upoznali jednog leta, ona je šetala livadom, a ja sam vozio traktor. Pogledala me je i pomislila: "Evo mog princa na konju". Šalim se, naravno. Ja sam čovek sa sela i sviđa mi se da to tako vidim, mada je bilo sasvim drugačije. Upoznali smo se u Vršcu kod mog prijatelja koji se zabavljao sa Miličinom najboljom drugaricom. On je slavio rođendan i svi smo se tu zatekli. Milica mi se odmah dopala i to sam jasno pokazao. Na fin način me je u početku odbijala, ali sam bio uporan - rekao je Bobi jednom za Gloriu.

Danas, ona izazovnim stajlinzima često napravi pravu pometnju na mrežama, što se desilo i fotografijom u topu i kožnoj suknji. Milica i posle dva porođaja ima fantastičnu figuru što možemo videti i na osnovnu sledeće fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Marjanovic (@mrsbobi)

Na Instagramu ona je objavila fotografiju koja svakome može da pomuti razum. U crnom brushalteru sa zlatnim bretelama i cirkonima iskombinovala je duboku kožnu, crnu suknju. Pokazala je vitko izvajano telo dok je ležala na stepenicama.

- Svaka čast, prelepa Milica!

- Top - pisali su joj korisnici na Instagramu uz emotikone srca i vatre, a onda se oglasila glumica Jelisaveta Orašanin takođe oduševljena.

Glumica joj je kratko poručila:

- Ma da!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)