Horoskop

POMRAČENJE "KRVAVOG" MESECA DONOSI SVAĐE I FINANSIJSKE PROBLEME: Evo i ko i kada tačno mora da bude posebno oprezan!

Bikovi uče životne lekcije, Škorpije će imati problema s partnerom, Vodolije s decom, a Lavovima će na udaru biti karijera.

05.11.2022 09:01

POMRAČENJE "KRVAVOG" MESECA DONOSI SVAĐE I FINANSIJSKE PROBLEME: Evo i ko i kada tačno mora da bude posebno oprezan!
Foto: Shutterstock

Pun Mesec u astrologiji se tumači kao svemirski "izdah" i vreme kad na površinu izlaze duboko skrivene istine. Kad se tome doda i potpuno pomračenje Mesaca, koje nas očekuje 8. novembra na 16. stepenu Bika, eto dodatnih problema. Taj Mesec naziva se još i "krvavim", zato što dobija crvenkasti odsjaj, ili dabrov mesec jer se veruje da se te životinje upravo u to vreme sklanjaju u svoje kućice gde provode zimu. 

Lunarna eklipsa biće u konjukciji s potpuno nepredvidivim Uranom, a u opoziciji s Merkurom i Venerom koja vlada emocijama i finansijama. Uz to, aktiviraće se i veoma nepovoljan kvadrat ka Saturnu. To praktično znači da ulazimo u vreme velikih promena na kolektivnom, privatnom i profesionalnom planu

Na udaru će posebno biti žene, pa sledi period pogrešnih procena, svađa i tenzija, ali i finansijskih i poslovnih gubitaka. Savet je da u narednih nekoliko dana izbegavete konflikte, da ne ulazite u promene posla ili uzimanje bilo kakvih kredita i pozajmica, već da pokušate da namirite dugove koje vučete poslednje dve godine kako biste kroz taj period prošli sa što manje štete.

Lunarna eklipsa imaće uticaja na sve znakove Zodijaka, a posebno na 4 znaka koja će to pomračenje dobro prodrmati i izbaciti iz zone komfora. Srećna republika vam otkriva ko će posebno biti pod uticajem tog veoma izazovnog aspekta.

Bik

Shutterstock

Bik

Pomračenje "krvavog" Meseca najviše bće osetiti Bikovi s obzirom na to da se ono odigrava u prvom polju tog znaka. Direktno će uticati na vaše lične odluke koje će iz korena menjati život. Uz sve to eklipsa će biti u konjukciji sa Uranom koji vas je dobro protresao poslednje četiri i po godine. Vi ste neko ko se teško odlučuje na promene, morate dobro da razmislite pre nego što bilo šta uradite, a sa Uranom u 1. kući to je praktično nemoguće. Promene, pa čak i probleme koji slede, shvatite kao priliku da naučite životne lekcije. Savet je da ovih dana izbegavate donošenje bilo kakvih odluka u afektu jer će vas preskupo koštati. 

Škorpija

Shutterstock

Škorpija

Već duže vreme imate ozbiljne probleme u partnerskim odnosima, koji će sad kulminirati. Brakovi i veze koje opstaju zarad dece i porodice naći će se na ozbiljnom testu. Biće to početak kraja koji vi već duže vreme instiktivno osećate samo ne znate šta da radite. Energija lunacije i pomračenja "gurnuće" vas preko ivice i naterati da se oprostite od dosadašnjeg načina života. Pomračenje Meseca koje se dešava u vašem polju partnerstva nateraće vas da glasno izgovorite mnoge stvari o kojima ste dugo ćutali. Hteli to da priznate sebi ili ne, promene su neophodne ukoliko želite da zaista budete srećni. Razgovarajte s partnerom jer je to jedini put da spasite svoj brak ili vezu. 

Vodolija

Shutterstock

Vodolija

Na direktnom udaru lunacije biće i Vodolije, tačnije njihovi porodični odnosi. Posebno će biti naglašeni odnosi između majki i ćerki, sinova i očeva, a vama će se činiti kao da ne poznajete sopstveno dete, kao da govorite različitim jezicima. Ta napetost će vam zadavati dosta briga zbog kojih nećete moći noćima da spavate. Sačekajte, ne brzajte i ne pravite dramu zato što u ovom trenutku pomračenja imate delimično pomračenje uma i ne vidite stvari realno. Već za nekoliko dana mnoge stvari će vam se razbistriti pa ćete hladnije glave i realnije sagledati i porodične probleme.

Lav

Shutterstock

Lav

Za Lavove pomračenje Meseca biće direktan udarac baš tamo gde su najtanji, a to su posao i karijera. Navikli ste da budete lider, da se svaka vaša reč bezpogovorno sluša, pa kritike koje budete dobijali shvatićete veoma lično. Moguće su iznenadne promene posla, čak i profesije. Nije vreme za radikalne odluke, posebno sad kad vam je naglašen ego hteli vi to da priznate ili ne. Budite mudri, ne ulazite u konflikte na poslu i ne lomite ništa preko kolena. Kao mantru u glavi ponavljajte: "strpljen spasen", jer će vam to pomoći da ovaj period preživite bez teških lomova. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)