Horoskop

5 ZNAKOVA ČEKAJU BURNE PROMENE DO SREDINE NOVEMBRA! Počela je vladavina Škorpije, osetiće ogroman priliv energije, a evo kako da je iskoriste na najbolji način

Velike transformacije i promena energije na polju ljubavi i posla imaće neki od znakva zodijaka, a evo i koji.

26.10.2022 21:01

5 ZNAKOVA ČEKAJU BURNE PROMENE DO SREDINE NOVEMBRA! Počela je vladavina Škorpije, osetiće ogroman priliv energije, a evo kako da je iskoriste na najbolji način
shutterstock.com

Sezona Škorpije počela je 23. oktobra i traje do 23. novembra, a period koji je pred nama obeležiće 2 astrološka događaja koji mogu značajno da odrede dalji tok sudbine pojedinih horoskopskih znakova. U narednom periodu Sunce će biti u znaku Škorpije, a njegova vladavina doneće mnoge promene, posebno ukoliko se uzme u obzir nedavno njegovo delimično pomračenje u tom znaku.

Srećna Republika otkriva kojih 5 znakova će u periodu vladavine Škorpije uživati posebne blagodeti.

1. Škorpija

Pripadnici ovog znaka su željno iščekivali ovaj period godine, pa će Škorpije tokom njega najsjajnije zasijati i osetiti svu moć Sunca. Očekujte da ćete pronaći ravnotežu na mnogim poljima, posebno sada nakon prolaska mladog Meseca i pomračenja Sunca, a energije će biti pravilno raspoređene i omogućiti vam da cvetate na svim poljima. Sada je trenutak kada ne smete da propustite nijednu priliku koja vam se otvara. 

Pixabay.com

Škorpije dočekale svojih 5 minuta sreće

2. Bik

Ljubavno polje kod bikova je posebno aktivno nakon ulaska Sunca u Škorpiju, a biće mnogo prilika za flert, neobaveznu vezu ili obećavajuću ljubav. Bik se konačno predaje strastima i ljubav, nakon perioda usamljenosti ili otuđenja. Pored polja ljubavi, ni posao neće oskudevati. Zato nemate razloga da se plašite da otvoreno izrazite svoje ideje.

3. Devica

Kod Devica je uvek sve u redu, radu i disciplini, a ova jesen im najzad donosi nagradu. Početkom sezone Škorpiona, otvoriće vam se nova životna poglavlja i mogućnost za mnoge nove početke i to na području posla, ljubavi i prijateljstva, kao i na polju putovanja. Možda nikada niste posetili određena mesta, a odavno ste imali želju za tim. Najzad je došao trenutak da ih posetite.

shutterstock.com

Devicama je ovo idealan period za prijateljstva 

4. Ribe

Transformacija i lični razvoj obeležiće vladavinu Škorpije i za pripadnike Riba. Ljudi rođeni u drugoj polovini februara i prvoj polovini marta imaće svega u izobilju, a posebno nove i sveže energije, čemu mogu doprineti tako što će se osloboditi svega starog. Idelano je vreme je da oprostite svakome sve, rasteretite najzad dušu, ali i odbacite ono što ne treba.

5. Jarac

Ovo razdoblje će Jarčeve izvući iz ljušture u kojoj se skrivaju i ubaciti ih u društvo. Sunce se kreće kroz vašu 11. kuću, koja govori o prijateljstvu. Bez obzira na to da li se radi o druženju s kolegama, susretima sa starim prijateljima ili sigurnom utočištu onih sa kojima inače volite da provoditi slobodno vreme, ovi trenuci će vam izuzetno značiti kako biste podigli pozitivnu energiju i napunili baterije. Vama je ovo idealna prilika za opuštanje, ali i za nova znanja i iskustva. Ne propuštajte nijednu priliku da se povežete s drugima.

shutterstock.com

Jarčevima se savetuje da se uključe u društvo i ludo se provode 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)