Horoskop

STIŽE RETROGRADNI MARS! Tri znaka čekaju ozbiljni POTRESI!

Osobe koje u svom natalnom horoskopu imaju retrogradni Mars najmanje će osetiti taj uticaj zato što su oni već naučili da idu "unazad" pa je za njih to prirodno stanje.

07.10.2022 09:00

STIŽE RETROGRADNI MARS! Tri znaka čekaju ozbiljni POTRESI!
shutterstock.com

Nakon retrogradnog Merkura, koji je mnogim zagorčao život, taman smo odahnuli nakon njegovog povratka u normalu ali samo na kratko. Već 30. oktobra Mars kreće u retrogradni hod koji će potrajati do 31.12. 2022. plus još 12 dana dok se u potpunosti vrati u normalu. Kako se retrogradni hod dešava u znaku Blizanaca koji predstavlja komunikaciju, sledi nam period obeležen sa previše priče i praznih obećanja. Ova planeta je nosilac energije i promena, vlada svađama, nervozom, hladnim oružijima, ljubomorom, individualnom snagom. U muškom horoskopu prestavlja njegov period dečaštva i momkovanja dok u ženskom tip muškarca kome teže. 

shutterstock.com

Biće mnogo ljutih, nervoznih i bahatih posebno na ulicama

Šta predstavlja Mars?

Mars bi se najslikovitije mogao opisati kao ratnik koji je naučen da uvek juriša u napad sa kopljem ili puškom ispred sebe, a sad je nateran na povlačenje i koračanje unazad. To jednostavno nije prirodno stanje za ratnika. Posledica retrogradnog kretanja Marsa biće previše preispitivanja i uplitaja prošlosti, posebno u muško-ženskim odnosima što može da dovede do ljutnje, nervoze, ljubomore i žestokih svađa. Mnoge veze i brakovi biće na ozbiljnom ispitu jer je u pitanju prejaka energija koju je teško kontrolisati i kanalisati.

Mnogo nervoze biće i u saobraćaju, mnogo tvrdoglavosti i bahatosti pojedinaca, pa povedite računa bez obzira da li ste vozač ili pešak. Očekuje nas period učestalih napada hladnim oružjem koje je potegnuto u besu i kafanskim tučama. Retrogradni Mars najviše će uticati na Ovnove kojima je ovo vladajuća planeta. Osobe koje u svom natalnom horoskopu imaju retrogradnog Marsa najmanje će osetiti ovaj uticaj zato što su oni već naučili da idu "unatraške" pa je za njih ovo prirodno stanje. 

shutterstock.com

Ovnovi da povuku ručnu, Rakovi da ne pozamljuje novac a Vodolije da se skoncentrišu na poslu 

Oprez se savetuje za 3 znaka 

U ovom izazovnom periodu oprez se posebno savetuje za 3 horoskopska znaka koje čekaju ozbiljni potresi. Srećna republika vam donosi koji znakovi su u pitanju pa proverite da li ste među njima. 

OVAN
Osobe rođene u znaku vatrenog i temperamentnog Ovna imaju neodoljivu potrebu za promenama u svom životu. Kao da ih goni neka nevidljiva sila, žele sve da sruše i počnu iz početka, bez obzira da li je u pitanju posao, karijera ili emotivan život. Ovnovi, spustite ručnu i ne srljajte kako vam se sve ne bi obilo o glavu. Sve važne odluke ostavite za period posle 15. januara 2023. 

RAK

Nežan i emotivan Rak ne snalazi se sa energijom kakva je Marsova, pa će je preusmetiri na emotivan život i porodicu. Trudiće se da udovolje svojim najbližima, pa ih očekuje lepa poridična i ljubavna atmosfera. U narednom periodu nikako ne ulazite u bilo kakve pozajmice. Koliko god da budete u problemu sa finansijama, nikako ne uzimajte kredit u banci, niti pozamljujte novac od rođaka i prijatelja zato što ćete sebi napraviti nepotrebne probleme.  

VODOLIJA
Vodolije koje iskaču iz uobičajenoh okvira često imaju problem da se fokusuraju na poslu. U narednom periodu problemi sa koncentracijom će se dodatno pojačati, pa budite oprezni. Ništa bolje neće biti ni na emotivnom planu, a vama predstoji hod po ivici žileta gotvo na svim poljima do 12. januara. Kad vam bude teško samo se prisetite da će i to proći. I zaista već od 25. januara 2023. sve će biti mnogo bolje. 

Komentari (0)