Horoskop

HOROSKOP AMERIČKIH INDIJANACA: Ova 3 znaka čekaju velike promene u naredna 3 meseca!

Indijanski horoskop i danas je veoma poštovan budući da su, kako pripadnici tog naroda tvrde, njihova predviđanja neverovatno precizna.

22.09.2022 09:00

HOROSKOP AMERIČKIH INDIJANACA: Ova 3 znaka čekaju velike promene u naredna 3 meseca!
FOTO:Shutterstock

Američki Indijanci naseljavali su Severnoamerički kontinet pre dolaska Kristofera Kolumba i evropskih, mahom britanskih doseljenika. Živeli su u skladu s prirodom oslanjajući se na kretanje zvezda. Vračevi Indijanaca bili su lekari, ali i šamani, čija reč se poštovala u plemenu i bez čijeg odobrenja se nije započinjao nijedan posao.

Bili su veliki poštovaoci životinja i, za razliku od zapadnog,savremenog horoskopa, svaki znak u indijanskom horoskopu nosio je ime po nekoj životinji. Oslanjajući se na viševekovnu tradiciju, njihovi potomci i danas se uspešno bave predviđanjem i tvrde da je njihova predviđanja na osnovu zvezda neverovatno precizna, pa se zbog toga i veoma poštuju. 

Srećna republika vam otkriva koja 3 znaka čekaju velike promene u naredna 3 meseca.

Pixabay.com

Današnji Indijanci nastavili su tradiciju svojih predaka

Dabar 

(od 20. aprila do 20. maja)

Dabrovi su skloni kontroli, posebno kad je posao u pitanju, i nikad ne odustaju. Veoma su precizni i odgovorni, zbog čega su cenjeni i traženi kod poslodavaca. U naredna 3 meseca čekaju ih velike promene na poslu i ponuda za promenu radnog mesta. Dobiće ponudu koja će izgledati kao ostvarenje svih snova, ali treba da se čuvaju prevare. Može se dogoditi da je u pitanju neko ko pokušava vešto da ih izmanipuliše zarad sopstvenih interesa. Savet je da otvore četvore oči i iskoristite svoje urođeno lukavstvo kako se ne bi dogodilo da ostanu bez posla i novca. Treba da budu taktični i da ne dozvole da ih nadmudre. Kad je u pitanju ljubav moraju obuzdati ljubomoru i posesivnost jer partner neće još dugo tolerisati takvo ponašanje. 

Gavran 

(od 22. septembra do 22. oktobra)

Kao rođeni šarmeri gavrani se oslanjaju na svoje zavodničke sposobnosti kako bi došli do cilja. Svesni su svoje energije kojom zrače i privlače sve ljude oko sebe. Umesto da šarm rasipaju na više žena/muškaraca savetuje im se da odaberu jednu osobu koja im se najviše sviđa i da se ne zaustavljaju dok je ne osvoje. Na taj način će pokazati svoju ozbiljnost i zrelost, a veza će im u potpunosti promeniti život nabolje. Treba da obuzdaju nedoslednost jer je došlo vreme da prestanu da se poigravaju s tuđim osećanjima. U suprotnom, veoma brzo će ih zadesiti upravo takva sudbina i stići će ih sve ono čega su se pribojavali. 

Vidra

(od 20. januara do 18. februara)

Vidre mogu da se opuste zato što je konačno došlo njihovih 5 minuta. Sve što ih je mučilo prethodnih nekoliko meseci, posebno ljubavni problemi, sad će biti rešeni. Očekuje ih neverovatna sreća na ljubavnom planu. Biće zaljubljeni i srećni sa novim partnerom koga će upoznati u naredna 3 meseca. Ključnu ulogu odigraće jedan bliski prijatelj koji već duže vreme pokušava da ih nagovori da konačno ponovo otvore srce. Dešavalo se da su tvrdoglavo odbijali jer iz iskustva znaju da prijateljsko uplitanje u ljubavni život nije dobro. Ipak, savetuje im se da ovog puta popuste jer im je prijatelj možda ključ buduće sreće. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)