Zanimljivosti

Princeza je ostavila sve i UDALA SE ZA ŠAMANA! Za njega su vezane brojne kontroverze, klijenti su sam holivudski krem!

Poznati šaman Durek Veret i njegova izabranica Marta Luiz saopštili su čitavom svetu da staju na ludi kamen i time ponovo postali jedna od glavnih vesti u svim svetskim medijima.

10.06.2022 15:00

Princeza je ostavila sve i UDALA SE ZA ŠAMANA! Za njega su vezane brojne kontroverze, klijenti su sam holivudski krem!
Printscreen/Instagram/iam_marthalouise

Verujući u reinkarnaciju, poznati šaman Durek Veret, smatra da je u jednom od prošlih života bio kralj, a njegova partnerka, inače norveška princeza Marta Luiz, kraljica. Čini se da je taj kontroverzni duhovnik, koji se godinama unazad bavi životom mnogih holivudskih zvezda i pomaže im na njihovom putu "prosvetljenja", rešio da ostvari tu viziju budući da je posle nekoliko godina veze rešio da sa svojom izabranicom izađe u javnost i ozvaniči svoju ljubav. On je uz lepe vesti istakao i fotografiju sa snažnom porukom na Instagramu i saopštenjem za medije.

Kontroverzna princeza, koja iza sebe ima brak i tri ćerke, navodno je sa Veretom uplovila u romansu još dok je zvanično bila u braku sa tadašnjim suprugom, što je u svetu odjeknulo poput bombe. Tada je napadnuta ne samo zbog činjenice što ostavlja porodicu zbog ljubavnika, već i zbog izbora koji je napravila uprkos tome da je šaman Veret izuzetno cenjen u zapadnom svetu.    

- Ljubav ne određuje odakle dolazite, niti ko ste kao ljudsko biće. Ljubav stvara most između ljudi, kultura i religija. Srećni smo što smo se našli - stoji u saopštenju koje je objavio par, prenose norveški mediji.

Princeza Marta je istakla kako je presrećna i da joj od ljubavi prema Dureku srce poskoči svaki put kad ga ugleda i posle toliko vremena provedenog u zajednici. Ona se zahvalila prijateljima i porodici na svesrdnoj podršci koju su im pružili.

I Durek je objavio fotografiju na društvenim mrežama i radosnu vest, ne krijući oduševljenje što će ostatak života podeliti sa norveškom princezom.

Njih dvoje se, inače, trenutno nalaze u Los Anđelesu, ali će u narednom periodu živeti na različitim kontinentima dok ne odluče drugačije.

Veret je, podsetimo, više puta isticao kako drži do tradicije i da je od princezine porodice zatražio njenu ruku, rekavši da u slučaju da su ga odbili ne bi išao dalje. Međutim, porodica je dala blagoslov, a paru je čestitao čak i premijer Norveške. Datum venčanja se, međutim, još ne zna.

Par se upoznao još 2019. preko zajedničkog prijatelja i navodno ih je povezalo interesovanje ka duhovnosti. Durek je svojih šamanskih sposobnosti postao svestan kada je imao samo pet godina, a počeo je da ih razvija sa 11. Šesta je generacija iscelitelja u porodici i tvrdi da je mogao da vidi svoje pretke u "seansama". Marta Luiz, pak, sebe smatra vidovnjakom i navodno može da razgovara s anđelima.

Ona je za Dejli mejl rekla da planira preseljenje sa ćerkama u SAD, ali da će zadržati dom u Norveškoj.

Šamanove usluge su izuzetno rasprostranjene među VIP klijentelom iz svih krajeva sveta, a među njima je i poznata glumica Gvinet Paltrou. Ona gaji velike simpatije prema Dureku i opisuje ga kao "brata po duši". Jedna njegova seansa košta između 370 i 930 evra, a kao i svaki duhovnik, nailazio je na komentare prezira na društvenim mrežama, gde su ga mnogi optuživali da je "lažni prorok" i da "vara ljude". 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)