Horoskop

ŠARMANTNI PREVRTLJIVCI ZODIJAKA: Ovih znakova se posebno čuvajte

U pitanju su zavodnici bez premca koji su beskrajno šarmantni sve dok vas ne osvoje i tek tad pokazuju svoje pravo lice koje baš i nije tako prijatno.

24.08.2022 09:30

ŠARMANTNI PREVRTLJIVCI ZODIJAKA: Ovih znakova se posebno čuvajte
shutterstock.com

Istraživanja su pokazala da žene „padaju“ na muški šarm i duhovitost. Šarmantni muškarci imaju najviše uspeha kod dama bez obzira na njihov fizički izgled, pa nije neobično da mladić prosečnog izgleda smuva lepoticu samo zahvaljujući svom šarmu.

Astrolozi upozoravaju da se treba čuvati muškaraca u 3 znaka zodijaka koji će žene pokositi svojim šarmom. U pitanju su zavodnici bez premca koji su beskrajno šarmantni sve dok vas ne osvoje i tek tad pokazuju svoje pravo lice koje baš i nije tako prijatno. Naravno, ne treba generalizovati, ali doza opreza nije na odmet ukoliko ne želite da završite sa slomljenim srcem.

Srećna republika otkriva koja su to 3 horoskopska znaka koji su šarmantni prevrtljivci kojih se treba čuvati.

OVAN

Shutterstock

 

Ovnovi su strastveni i temperamentni pa se udvaraju direktno čak i pomalo agresivno. Međutim, ukoliko procene da takav pristup ne prolazi, postaju šarmantni „do bola“. Zaljubljuju se brzo, intenzivno i celim svojim srcem. Još ako ih nagradite komplimentom, budite sigurni da imate otvoren put do njihovog srca. Bar tako se čini. Iako su sposobni za duboke emocije biće uz vas sve dok strast ne izbledi, bez obzira na to da li je u pitanju strast u krevetu ili u svađama jer su podjednako dobri i u jednom i u drugom. Onog trenutka kad shvate da strasti više nema, zaboraviće sve što su pričali, prekinuti vezu i potražiti nekog drugog. Njima je potreban neko ko će stalno i iznova da ih izaziva da bi mogli da funkcionišu u ljubavnim vezama. Užasavaju se jednoličnosti i rutine to jednostavno ne mogu da podnesu.

LAV

Shutterstock

 

Harizmatičan i željan pažnje, Lav ima ogromno poverenje u svoje zavodničke sposobnosti. Optimističan i nezavistan lako postaje centar pažnje i zna kako da ostane tamo. Ukoliko ste spremni da ga celog života držite na kraljevskom tronu i stalno mu laskate još i imate šanse da na duže staze vežete Lava. Ukoliko niste, bolje je da se ne upuštate u bilo kakvu romantičnu vezu s njim jer će vam, budite sigurni, slomiti srce. Uvek želji uspeha i dokazivanja žene privlače svojim  šarmom koji nemilice dele okolo i luksuznom životom. Skloni su flertovanju jer im je potrebno da osete divljenje. S druge strane, teško podnose ljubomorne scene posebno što oni u svojoj glavi ne vide da su bilo gde pogrešili i uvek će vam reći da su od početka bili iskreni s vama i da ste morali bili svesni s kim se upuštate u vezu.

RIBE

Shutterstock

 

Muške Ribe vole da zavode i iako važe za velike emotivce sposobni su da isključe emocije. Beskrajno su šarmantni i spremni da obećaju kule i gradove već na prvom sastanku samo da dobiju ono što žele. Vrlo su galantni umeju da udovolje ženi koja ubrzo ima osećaj da je jedna i jedina. Ali to je samo taktika kako bi se njegove partnerke bolje opustile i prepustile. Ruku na srce ispod te šarmantne fasade najčešće se krije muškarac koji ima tendenciju da laže i bude licemeran. On se ne zaljubljuje lako i potrebno je mnogo truda i strpljenja da se izgradi solidna veza sa njim.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)