Horoskop

Ovim horoskopskim znacima NOVAC ĆE PADATI S NEBA! U drugoj polovini septembra otkriće svoje SUPERMOĆI!

Za četiri znaka Zodijaka mesec septembar je najsrećniji period u godini, a evo šta ih toliko posebno čeka u njegovoj drugoj polovini.

bySrećna republika

17.09.2022 09:00

Ovim horoskopskim znacima NOVAC ĆE PADATI S NEBA! U drugoj polovini septembra otkriće svoje SUPERMOĆI!
shutterstock.com

Ako ste jedan od četiri horoskopska znaka za koje se zna da će im mesec septembar zaista biti najbolji period u ovoj 2022. godini, onda stvarno imate sreće. Naime, iako će vam se činiti da vas retrogradni Merkur vuče unazad na mnogim poljima, vama će se zapravo otvoriti mnoge nove mogućnosti, pa je potrebno samo ih oberučke prihvatiti. Mnogobrojne nagrade, posebno one finansijke, neće izostati.  

shutterstock.com

Rak 

Rak 

Septembar je mesec koji je počeo kretanjem sunca device kroz vašu treću kuću komunikacije, inspirišući vas da se družite, postavljate pitanja i naučite više. Iako vas to povećanje intelektualne radoznalosti vodi kroz teška vremena, ovaj mesec, posebno njegova druga polovina, sigurno će biti intenzivan jer se retrogradni Merkur kreće kroz vašu četvrtu kuću doma i porodice, sve do 23. septembra. Ovo bi moglo da izazove vraćanje pitanja iz vaše prošlosti, posebno ako se odnose na vaš odnos sa rođacima i emocionalnu dinamiku vašeg životnog prostora. Međutim, vi ste 10. septembra doživeli prosvetljujući trenutak kada se dogodio pun Mesec u Ribama. Budući da je Mesec vaša vladajuća planeta, kada je on pun to za vas uvek podrazumeva iskustvo sledećeg nivoa. I pošto se ovaj pun mesec odvija u vašoj devetoj kući avanture, mudrosti i filozofije, možda ćete u narednom periodu biti uvučeni u veliko nepoznato. Prihvatajući spontanost i otvorenost, shvatate da je svet mnogo veći nego što ste mislili. Uživajte u ovom osećaju prosvetljenja, ali i u stabilnosti, pre svega finansija, koja će zasigurno nastupiti. 

shutterstock.com

Bik

Bik 

Ovaj čitav mesec, a posebno njegova druga polovina, za vas će sigurno biti neverovatno iskustvo jer Sunce prolazi kroz zemaljski znak, devicu, i donosi vam kreativnu energiju za kojom ste žudeli. Aktivirajući vašu petu kuću zabave i zadovoljstva, sezona devica vas ohrabruje da radite upravo ono što vam donosi najviše radosti. Ne preterujte! Ponovo se povežite sa svojim unutrašnjim detetom i zapamtite šta vas najviše inspiriše. Ovaj mesec bi mogao da obnovi vaše kreativne potencijale (pa čak i da vas stavi u bolju poziciju da pronađete ljubav). Kada Venera, vaša vladajuća planeta, formira trigon sa Uranom u biku 20. septembra, možda ćete jednostavno početi da se zaljubljujete u nekoga ko vas voli zbog vas; neko ko obožava vašu stranu koja je i neobična, ali i briljantna. Ipak, ne zaboravimo da će i Merkur retrogradirati kroz vašu šestu kuću posla i zdravlja do 23. septembra, što bi moglo da vas potpuno izbaci iz rutine. Ipak, novca neće manjkati. Ako zaostajete sa svojim zadacima ili pronalazite izgovore da preskočite teretanu, vreme je da se malo opustite ili vratite na staru stazu s mnogo aktivnosti. Očekujte napredak, a ne savršenstvo! 

shutterstock.com

Devica

Devica

Došlo je vaše vreme da zablistate. Sunce je zvanično u devici, što znači da vas ispunjava samopouzdanjem, hrabrošću i odlučnošću. Kako najsjajnija zvezda u našoj galaksiji donosi magiju u vašu prvu kuću sebe, vi počinjete da se sećate zašto ste važni. Vi ste prirodno nesebičan horoskopski znak; neko ko ima tendenciju da potrebe drugih stavlja ispred svojih. Ovog meseca je vreme da promenite taj trend jer zaslužujete da budete razmaženi. Međutim, samo zato što je vaš solarni povratak u toku ne znači da će drugi deo septembra biti bez izazova. Na kraju krajeva, Merkur, vaša vladajuća planeta, će 9. septembra stati retrogradno, što uvek ima način da vas izbaci iz ravnoteže. Pošto će se Merkur retrogradno vratiti u devicu 23. septembra, postoji velika šansa da ćete zaista osetiti njegove zbunjujuće efekte do kraja meseca. U stvari, možda ćete se suočiti sa svojom prošlošću, posebno ako se još niste pomirili s nekim greškama odranije. Dozvolite da vas upravo to motiviše. Na kraju krajeva, ako ste od tada mnogo porasli, zamislite koliko vas još rasta očekuje! Uživajte u procesu, drage device, jer se ovaj proces zove život, a nagrade, posebno one finansijske će i te kako biti. 

shutterstock.com

Jarac

Jarac

Jarčevi, da li ste spremni da vidite svet? Da li ste raspoloženi da istražujete nova mesta, naučite nove stvari i prihvatite dublji oblik mudrosti? Ako vam to zvuči sasvim u redu, onda imate sreće, jer sunce device već prolazi kroz vašu devetu kuću avanture i spontanosti. Ovaj mesec se odnosi na usvajanje "carpe diem" postulata u bilo kojoj situaciji, jer Sunce bukvalno želi da živite svoj život punim plućima. Recite "da" neočekivanim prilikama koje vam se pružaju, jer se one ne pojavljuju često. Međutim, retrogradni Merkur koji je počeo 9. septembra doneo vam je veliki pritisak na poslu. Odvijajući se u vašoj 10. kući karijere i imidža u javnosti, ova retrogradnost skreće vašu pažnju na dugotrajne probleme u vašem profesionalnom polju, ali vam i pored toga donosi zasluženu nagradu u vidu novca. Ona vas, takođe, podstiče da ponovo razmislite o svom statusu i uspehu, koji vam inače mnogo znače. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)