Horoskop

OVI ZNACI SU OPERISANI OD ROMANTIKE! Potpuni su antitalenti za zavođenje!

Iako mnogi misle kako se dobro snalaze u vezi i da odlično zavode, ipak nekima to baš ne ide od ruke.

05.09.2022 21:30

OVI ZNACI SU OPERISANI OD ROMANTIKE! Potpuni su antitalenti za zavođenje!
pexels.com

Iako se zdrava i skladna veza smatra onom gde su partneri posvećeni jedno drugom, u mnogim vezama neko od partnera to smatra otrcanim. Romantični tipovi ljudi među nama su danas zaista retki, međutim, u svakoj vezi neophodno je da se ona druga strana makar malo trudi oko nas. Evo koji znaci su po prirodi baš "operisani" od romantike i kojima sposobnost zavođenja nikako nije jača strana.                   

Vodolija

Vodolije su prilično rezervisane kada je pokazivanje emocija u pitanju i teško da ćete od njih čuti neke izjave ljubavi i romantične reči. Ako žele da vas zavedu i osvoje, učiniće to na drugačiji način. Ne vole konvencionalne načine izjava ljubavi, pa je ni ne primaju, niti je daju lako. Kao što su i na drugim poljima maštoviti, oni od druge strane takođe očekuju tu osobinu, kao i kreativnost i originalnost.

Jarac

Hladni jarčevi teško da će nekome pokazati ljubav ili potruditi se da naprave neko lepo iznenađenje za partnera, ali će zato radije da glume kako su romantični i pažljivi da bi zaveli onoga ko im se dopada.  Dok ne osvoje osobu koju žele, pokušavaće na razne načine da steknu njenu naklonost i kada je zavedu, prestaće sa svojim pažljivim gestovima i trudom. U vezi postaju praktični i radije će pokazati ljubav kroz pomoć u mnogim kućnim poslovima i uslugama koje će pružati partneru.

Devica

Skromne i praktične device ne vole pokazivanje ljubavi kroz romantične gestove i kupovinu poklona. Nisu veliki romantičari po prirodi i radije će potrošiti novac na stvari koje su im neophodne, nego na kupovinu cveća i bombonjera. Mirne i staložene device posmatraju svet kroz ekonomičnost i materijalne stvari za njih nisu pokazatelj ljubavi.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)