Horoskop

Ovi horoskopski znaci NISU LJUBOMORNI

Ljubomora postoji u svim aspektima našeg života i dok nekima polazi za rukom da je vešto sakriju , drugima se dešavaju "ispadi". Ipak, među znacima zodijaka ima onih koji je osećaju manje od drugih.

10.09.2022 09:00

Ovi horoskopski znaci NISU LJUBOMORNI
shutterstock.com

Često se mnogi ljudi upređuju sa drugima u svojim vezama, karijeri i generalno u životu, te neretko nezadovoljstvo može da se reflektuje ljubomorom. Posebno u ljubavnim vezama, ovo može da bude toksično, jer nesigurni partneri skloni su da budu posesivni i nepoverljivi. Ipak, iako će ih neki okarakterisati kao one kojima "i nije previše stalo", drugi znakovi znaju da se nose sa ljubomorom ili da je uopšte ne osećaju. Oni koračaju kroz život potpuno samouvereno i sigurni su u sebe. Astrolozi izdvajaju neke koji su hladni, sabrani i sa velikom dozom poverljivosti naklonjeni partnerima i drugima.

Ribe

Ribe nikada ne dele sve na prijatelje i neprijatelje, već su svi za njih kao jedna porodica kojoj teže. One su po prirodi ili osetljive i ljubomorne ili su milosrdne i poseduju altruizam, ocenjuju astrolozi. Nisu posesivne i smatraju da njihov partner treba da ima slobodu. Neće mu "disati za vrat" ili mrštiti se ukoliko porazgovara sa nekim konobarom ili pomogne bivšem partneru. Umesto toga, pridružiće se razgovoru i dati podršku.

 

 

Blizanci

Blizanci se više vode umom nego emocijama, pa čak i da postoji ljubomora kod njih, ona nije izražena. Mogu da vas saslušaju i rado će prihvatitit vaše argumente. Samo žele u razgovoru da im pokažete razumnu stranu i možete sa njima razgovarati baš o svemu. Saslušaće svaku vašu ideju, makar ona bila i suluda i odlučiće sami šta im je činiti, ali će vas uvek saslušati.

 

 

Lav

Lavovi mogu da osete ljubomoru, ali će je obuzdati i iskontrolisati se. Oni su sigurni u sebe i znaju da vrede, te se ne plaše da odu ako druga strana igra nepravedno. Ako flertujete sa nekim, na taj način ćete možda testirati koliko su zaista lojalni, međutim, neće stvarati dramu i jednostavno će otići. Sigurni su u sebe i smatraju da ako ih druga strana ne ceni dovoljno, treba da pronađu boljeg partnera koji će vrednovati njihove kvalitete.

Rak

Možda deluje kao previše emotivan i znak kojeg  pokreću emocije, međutim, među njima nije ljubomora. Rak je znak sa samopouzdanjem i nećete kod njega uočiti ispade ljubomore, već će se radovati uspesima svojih najbližih. Njihova nežna i brižna priroda čini ih najmanje ljubomornim i samouverenim znakom. Ovaj znak će vam radije čestitati neki uspeh ili događaj, tako što će vam poslati cveće ili neki poklon za venčanje, unapređenje na poslu i slično. 

 

 

Vodolija

Kod Vodolije je sve prolazno. Bilo da su partneri u pitanju, materijalne stvari i uspeh, ona se ne vezuje, zato ne čudi što su pripadnici ovog znaka najmanje ljubomorni. Oni ponekad neguju otvorene odnose i vole da eksperimentišu, ali takođe mogu imati ljubomorne ispade samo što to neće pokazati kroz bes. Vodolije cene zajednicu i rado će se veseliti uspesima drugih. Međutim, one su previše zauzete sobom da bi se bavile drugima i brigom o njima. 

 

 

Strelac

Strelčevi su ambiciozni, pa vole da uživaju i u uspesima drugih. Dok će neki pripisati vaš uspeh pukoj sreći ili prevrtati očima, Strelac vrlo dobro zna koliko ste se namučili i vredno radili da bi došli do nekog cilja. Takve stvari su za njih inspirativne. Oni neće pokazati ljubomoru, već će ih vaš uspeh motivisati da oni ostvare svoje ciljeve. U ljubavi žele da budu ravnopravni. Ako je jednom partneru dozvoljeno da uradi nešto, smatraju da ne treba da postoje dvostruki aršini i da drugi može isto.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)