Horoskop

ZODIJAK ZANOVETALO: Ove sitnice teraju jedan horoskopski znak da prigovara

Organizovanost je cilj kojima većina teži, a precizne Device naročito vole usklađenost u svemu. One vas mogu izbaciti iz takta kada krenu da detaljišu jer su perfekcionisti.

07.09.2022 09:00

ZODIJAK ZANOVETALO: Ove sitnice teraju jedan horoskopski znak da prigovara
Foto: Shutterstock

Ponekad se čini da "kaskaju" i zaostaju za drugima želeći da isprave "krive Drine". U toj svojoj zamisli, kada je na primer posao u pitanju, drugi krče put i bacaju senke na njih. Device su izuzetno pedantne i vole preciznost u svemu što rade, ali ponekad ne vide šumu od drveća i granja, odnosno suvišnih detalja.

Device su toliko opsednute sitnicama, do te mere da mogu da iziritiraju okolinu svojim zvocanjem. Često idu toliko u krajnost da na večeri u restoranu mogu da zagledaju mrlju na stolnjaku ili neopranu čašu, pa čak i neku manjkavost kod konobara. Ukoliko iznesu svoje mišljenje pred svima, to može narušiti atmosferu i unervoziti one sa kojima su u društvu

 

Kada je reč o higijeni, oni su jedan od najpedantnijih znakova Zodijaka, toliko da u njihovim torbama možete pronaći dezifekciona sredstva ili barem vlažne maramice. U njihovom domu je sve lepo posloženo i organizovano i njihov stan izgleda poput apoteke.

Kod Devica, sve ima svoje mesto, fioke su pune vitamina i lekova kao i sredstava za čišćenje, jer su one opsednute čistoćom i zdravljem. One znaju gde su šta postavile tako da izbegavajte da sklanjate predmete sa mesta gde su ih stavili. 

 

Preciznost i higijena Device proističe iz toga što ona ne želi stres u svom okruženju i na taj način štiti sebe i svoje bližnje od stresnih situacija. Po prirodi melanholičan tip, lakše se snalazi u urednijem i čistom organizovanom prostoru. 

Ukazivanje drugima na preciznost i čistoću može Devici da prouzokuje dodatni stres. Ako ste u njenom društvu i ona vas iritira svojim zanovetanjem ili cepidlačenjem, uteha je da je ona duplo strožija prema sebi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)