Horoskop

VELIKI TIBETANSKI HOROSKOP: Kakav ste karakter i kakva KARMA vas čeka!

Tibetanski horoskop svakog znaka predviđa vam dešavanja na polju karijere i ljubavi.

06.09.2022 09:30

VELIKI TIBETANSKI HOROSKOP:  Kakav ste karakter i kakva KARMA vas čeka!
shutterstock.com

Tibetanski horoskop smatra se jednim od najtačnijih. Predviđanja mudrih Tibetanaca realistično su se pokazala  na pripadnike određenih znakova zodijaka i u današnje vreme. 
 

OVAN - Reinkarnacija

U životnom ciklusu znači prošle živote. On je herojski zmaj koji se bori protiv unutrašnjih demona i spoljnih iskušenja. Ima energiju i agresivnost Marsa. Beži od monotonije i razmišljanja. Trebalo bi da radi u društvenim zvanjima kroz koja može poboljšati sebe i modifikovati egocentričnost.


KARMA: trebalo bi živeti u sadašnjosti, sagledati svoj unutrašnji život, meditirati, pronaći veselje, podneti život i kada nije ružičast. Trebalo bi da zaboravi na neuspehe i da gleda napred. Tako će se doseći tajni ključ svemirskog mira.

BIK - Stvaranje duha

Predstavlja rast, shvatanje mudrosti. Štiti ga Venera, zemaljska ljubav, majka lepote i umetnosti. Stvara sigurnost jer ima iskustvo prošlih života, ali stvaranje duha pokreće kontaktiranje s unutrašnjim životom.

KARMA: akcija ne zavisi od posla, nego od psihe. Vatrena priroda krije nesigurnost. Bikove ne motiviše sigurnost nego sumnja. Konzervatizam mogu pobediti kontrolisanjem svoje energije. Samo tako će pronaći  unutrašnju sigurnost.

shutterstock.com

Mir i spokoj

BLIZANCI  - Psihička i duhovna evolucija

U životnom krugu predstavlja saznanje i inteligenciju, dualizam: duhovnu evolutivnu svest i zemaljsko poznavanje stagnacije. Kundalini, energija koja se nalazi u kičmi, treba uspostaviti sklad dualizma. Dominantan je Merkur, zbog čega je ovaj znak društven, spretan, ugodan, pažljiv, znatiželjan, pokretljiv, inteligentan, lažljiv, nestalan, ima dobru memoriju, ali ništa ne privodi kraju. Iako oseća potrebu da se razvije duhovno, nikad neće naći mir.


KARMA: nestabilan je, oscilira u raspoloženju. Ako u ostvarenju velikih ciljeva ostane realan, moći će da savlada kontradiktornost. Treba da meditira, da se odluči i solucija problema je bliža nego izgleda.

RAK  - Rođenje čoveka

Predstavlja znanje, inkarnaciju duha u fizičkom svetu. Psihička inkarnacija je pri kraju, počinje fizička. Simbol je materinstva, tela, osećaja, svemir Žene. Da bi se zaštitio, drži sve u sebi kao u zatvorenoj kutiji. U porodici pronalazi duhovne vrednosti, ali nakon duge i strpljive meditacije, kad napokon shvati gde je izvor života. Previše veruje u Svemir, želi da produži detinjstvo, traži pažnju, vernost, neprekidne dokaze ljubavi.

KARMA: posesivan je, želi da bude u centru pažnje, previše je autoritativan i svi će pobeći od njega od straha da mu ne padnu u ruke.

Foto: Shutterstock

Materijalista

LAV - Univerzalna svest

Predstavlja sintezu između svesti i realnosti. Čovek je srce, mikrokosmos. Lav učestvuje u materijalnom svetu, želi uspeh i da stalno dokazuje da je vođa. Uspeće kad pobedi zavist, potrebu da mu se dive, gurmanstvo i senzualnost.


KARMA: oseća se kao centar Sveta. Ako ne upravlja dobro energijom, može poremetiti razvoj svoje ličnosti, preterati u egoizmu. I najsigurniji Lav može da izgubi zdravu pamet. Kad se to dogodi, treba stati, slušati i učiti od drugih. Treba služiti drugima: samo tako ce uspostaviti koheziju svesti i stvarnosti.

DEVICA - Materija, rad i fizički svet

Želela bi da se vrati u detinstvo, dominirana Merkurom, inkarnirana je duša, ravnoteža između duha i mesa. Odnos sa stvarima je istovremen, prima i žanje. S godinama se kod nje razvija kritički duh koji svemu prigovara, nikad nije zadovoljna. Često kasni na "voz". Nevolja leži u preteranom zlopamćenju. U analiziranju je nepristrana.

KARMA: ako želi da sazri duhovno, trebalo bi da prestane da se bavi sobom i da počne da se brine o drugima. Treba se otvoriti velikim idealima čovečanstva.

VAGA - Osećajna ekspanzije

Traži ravnotežu između materije i duha. Trebalo bi da se odluči za sklad ili nesklad. Ambicija se smanji samo u slučaju ako pronađe kome će se sviđati. Mirnog je temperamenta, aktivna, bez preterivanja - srećna kombinacija društvenog života. Treba pronaći univerzalno znanje.

KARMA: ovo je najnestabilniji zodijački znak, osećajnost je velika. Može se vinuti u visine, ali i uništiti dinamiku. Ravnoteža je da se ne zatvori u sopstvenu statiku nego da riskira i uznemiri samu sebe.
 

shutterstock.com

Uživanje u životu

ŠKORPIJA  - Želja za večnim životom

On je konflikt duha i materije (duše i ljubavi), privlačan je, sve bi trebalo služiti zadovoljstvu osobe, pokreće se da bi osvajao. Želja za životom je produžena, prisutni su: egoizam, lepota, senzualnost i posesivnost. Želi da uživa u zemaljskim strastima, a privlače ga duhovne visine. Može se izgubiti u nekontrolisanim ljubavnim impulsima ili postati divan ako odnos sublimira. Uništava svojom kritikom, boji se smrti. Negativna Škorpija uništava samu sebe.

KARMA: naučite da štedite energiju, ne preterujte, zakočite entuzijazam. Pravi cilj života je logičan razum; kontrolišite destruktivnu snagu u sebi.

STRELAC  - Etapa sazrevanja

Predstavlja pobedu borbe između duha i materije. Zadovoljan je. Kad odluči da prestane da deli pravdu u Svetu, dobiće snagu da postane protagonista božanskog zakona. Može da živi u društvenom životu i evoluira iznutra. Želi da poseduje materijalna dobra, uživa u zemaljskom uspehu, ali je velikodušan. Preti mu vraćanje unazad.

KARMA: ne treba se siliti da sazna sve pod bilo kakvu cenu, ne gubiti energiju na hiljadu stvari. Unutrašnji mir se postiže smirenošću i altruizmom. Strelac nije običan znak, ne treba se trošiti tamo gde nije potrebno.

JARAC  - Poznavanje superiornog znanja

Uspeh dolazi kroz iskušenja. Siromah (prosjak, prorok) poseduje ključ za poznavanje granica zemaljske duševnosti, zna da završi proces reinkarnacije. Samo on zna cilj svog puta, radi u tišini, traje u vremenu, živi u samoći. Da bi se razvio, trebalo bi da kontaktira s ljudima.

KARMA: želi da se nameće što može biti cinični despotizam megalomanije. Energiju treba usmeriti u visine, prema spiritualnom saznanju. Samo tako može ući u srce zbivanja.

VODOLIJA - Svest o izboru

Okrenut je drugima, uzima odgovornost na sebe, odgovara za svoje postupke, on je odrastao čovek. Nema iluzija i ne može zatvoriti oči pred stvarnošću. Upravlja sam svojom karmom, ekstrovertiran je, pravi prijatelj, trebalo bi da radi posao u kome dolazi do izražaja društveni interes. U Vodoliji su ujedinjene sve energije: dualnost i unutrašnji konflikti. On je inicijator, besmrtan, poznaje intelektualni mehanizam duha. Poklanja sebe, što ljudi znaju ceniti.

KARMA: ima u sebi ogromno bogatstvo ljubavi, a stalno živi u strahu da će ga svi napustiti i izdati, čak i najbolji prijatelji. Ne mogu svi shvatiti veličinu Vodolije. I previše ljubavi ponekad je ubitačno.
 

shutterstock.com

Posvećenost vodi i energiji

RIBE - Povratak svetlu

Predstavlja sintezu ponovnog rođenja. Ribe su deca mora, žive u okeanu. Same su, ali se sedinjuju sa Svemirom. Dobro se snalaze u božanskom, a da pri tom ne gube svoju ličnost. Treba otvoriti vrata koja vode u Svemir. Unutrašnji život Riba je impresivan i reakcionaran. 12.znak je simbol smrti jer se osoba oprašta od zemaljskog života i ulazi u vode Svemira. Kad prestane fizičko disanje, stvara se novo telo. Ciklus je završen, čovek je pred smrću, ali univerzalna psihička svest započeće novi ciklus učenja.

KARMA: treba se prepustiti moru da bi se stiglo na vrh talasa. Dug put koji započinje biće pun teškoća, pa bi Ribe trebalo da odaberu najlakši. Kroz opštu ljubav doseći će kompletnu osećajnu obnovu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)